To je to što me zanima!

Vatreni sredili i Island! A sad na Dance za četvrtfinale SP-a

Hrvatska je pobijedila Island 2-1. Dalić je krenuo s devet novih igrača. Badelj je pogodio za 1-0, Islanđani su izjednačili iz penala nakon Lovrenove ruke, a pobjedu nam je donio Perišić u 90. minuti
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Island 2-1 golovima Badelja i Perišića i potvrdila prvo mjesto u skupini. Vatreni se vraćaju u Nižnji Novgorod gdje će u nedjelju u 20 sati igrati osminu finala Svjetskog prvenstva protiv Danske.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri od tri, to na Svjetskom prvenstvu imaju samo Urugvaj i Hrvatska! Tri utakmice, tri čiste pobjede. Vatreni su pokazali da Hrvati igraju pošteno, ako ste gledali sramotu i bruku Danaca i Francuza, znat ćete o čemu pričamo.

Iako je Zlatko Dalić ušao u utakmicu s devet novih igrača u odnosu na susret protiv Argentine, na terenu je od prve minute bio kapetan Luka Modrić, a Hrvatska je pokazala da ima i igrače s klupe koji u bilo kojem trenutku mogu uskočiti i odraditi posao.

Iceland - Croatia Rezultati uživo

Prije svega, to je pokazao sjajni Lovre Kalinić koji je čudesnim obranama spašavao Hrvatsku u prvom poluvremenu. Island je bio dosta bolji u prvih 45 minuta, mi smo bili bez udarca u okvir, ali imali smo Kalinića. U nastavku je to bilo bolje, a Milan Badelj je sjajnim golom doveo Vatrene u vodstvo. Pivarić mu je asistirao, a Badelj je zabio iz voleja, pogodivši od trave za 1-0.

Marko Pjaca se ozlijedio, Dalić je uveo Dejana Lovrena, a nedugo nakon toga Lovren je skrivio penal, nepotrebno igrajući rukom. Mateu Lahoz nije dvojio ni sekunde i Sigurdsson je pogodio za 1-1. No Hrvatsku je do pobjede odveo Ivan Perišić golom u 90. minuti utakmice. Hrvatska je potvrdila prvo mjesto, sad se vraća u Nižnji, a dalje idu i Argentinci koji su teškom mukom dobili Nigeriju 2-1.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 473

  • slikar50 27.06.2018.

    Ovo je postava koja i nije baš uigrana i s njom smo dobili Island, svaka čast.

  • slikar50 27.06.2018.

    Bubasinter i Dilly: Jedno vrime nemojte komentirat neka nacija odmori od Vas.

  • slikar50 27.06.2018.

    Bravo Vatreni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare