To je to što me zanima!

Hrvatska skočila pet mjesta, 14. je reprezentacija svijeta

Na vrhu Fifina poretka najboljih svjetskih reprezentacija je i dalje Njemačka. Nakon pobjeda nad Bugarskom i Azerbajdžanom Hrvatska je s 19. mjesta skočila na 14.
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija 14. je momčad u Fifinom poretku najboljih reprezentacija svijeta. Hrvatska je tako skočila pet mjesta u odnosu na prošli mjesec zahvaljujući pobjedama nad Bugarskom i Azerbajdžanom.

Na vrhu je i dalje svjetski prvak Njemačka, a iza su ostale Argentina i Kolumbija. Jedina promjena u najboljih pet je zamjena mjesta Belgije (4) i Nizozemske (5). Španjolska zatvara krug najboljih 10 u čije se društvo vratio Portugal.

Od hrvatskih protivnika u kvalifikacijama najbolje je plasirana Italija koja je 11. reprezentacija svijeta, a zanimljivo je vidjeti da su Zelenortski Otoci 33. reprezentacija svijeta. Iza njih su ostali Slovenija, Gana, Škotska, Švedska, Srbija...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MorisCamlić 23.10.2014.

    Sretan sam vidjet tu brojiku, ali znamo da je bilo puno iznenađenja u proteklih mjesec dana. Nadam se da ćemo dokazat do petog kola da zaslužujemo taj rank, ako ne i bolji.

  • strmi007 23.10.2014.

    Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • DoridDragović 23.10.2014.

    mi smo,realno govoreci na 25 mjestu i to nam je vrh!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare