To je to što me zanima!

'Hrvatska skupina': Grčka i Gruzija minimalno pobijedile

Grci su u sklopu 3. kola pobijedili Latviju u Pireju s minimalnih 1-0, a istim rezultatom Gruzija je dobila Maltu u prvoj minuti sudačke nadoknade
Vidi originalni članak

Grčka nogometna reprezentacija upisala je prvu pobjedu u kvalifikacijskom ciklusu za Euro u Ukrajini i Poljskoj. U 'hrvatskoj' skupini F Grci su u sklopu 3. kola pobijedili Latviju u Pireju s minimalnih 1-0. Strijelac jedinog gola na stadionu Olympiacosa Geogrios Karaiskakis bio je Vasilis Torosidis u 58. minuti.

 Grci su tako nakon remija s Gruzijom u Pireju (1-1) i Hrvatskom u Zagrebu (0-0) uspjeli upisati prvi put tri boda, te se izjednačili na čelu skupine s Gruzijom. Inače, Grci su bili bolja momčad tijekom 90 minuta, te Latvijcima nisu dopustili niti jedan udarac u okvir gola. Svoj jedini su, pak, zabili nakon akcije u Kostasa Katsouranisa i Torosidisa koju je krilni igrač Olympiacosa dovršio udarcem u lijevi gornji kut iz sredine kaznenog prostora. 

I Gruzija je pobijedila Maltu

Gruzija je pobijedila Maltu u Tbilisiju. Za pobjedu je zabio David Siradze u prvoj minuti sudačke nadoknade, iako je su Gruzijci dominirali većinu susreta. Teško su ulazili u prilike, a Malta je pokazala čvrstu obranu. Domaćini su se tako popeli na pet bodova i zauzeli vrh skupine F, no ipak treba pričekati i subotnji dvoboj Hrvatske i Izraela za konačno bodovno stanje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare