To je to što me zanima!

Hrvatska U-19: I talijanski klinci igraju za taj Chelsea

Na Stamford Bridgeu igraju čak dva nogometaša mlade talijanske U-19 reprezentacije, Jacopo Sala je veznjak, a Fabio Borini vrlo opasan napadač
Vidi originalni članak

Radio je čuda protiv Španjolske, branio nemoguće, sat vremena spašavao Hrvatsku. Ali Matej Delač na kraju je bio tragičar.
- Želio sam odbiti loptu, ali baš je naletio Španjolac i zabio za 2-1 - kaže Delač, koji ne gubi nadu.
- Uvjeren sam da Talijane možemo dobiti - rekao je golman hrvatske U-19 reprezentacije.
Kako bi se njegova prognoza ostvarila, budući golman Chelseaja morat će biti izvrstan. I to u izravnom okršaju s dvojicom igrača koji su već na Stamford Bridgeu. Jacopo Sala je veznjak, a Fabio Borini opasni napadač.
- Dobri su obojica, stvarno pravi igrači, ali Borini mi se više sviđa - kaže Delač o dvojcu s kojim će u budućnosti dijeliti svlačionicu.
I Talijani su izgubili u prvom kolu, Portugal je bio bolji 2-0. Danas u 16 sati u Mondevilleu igrat će se 'borba za ostanak'.
- Protiv Portugala smo ispali naivni, to nam se u ogledu s Hrvatima ne smije ponoviti - rekao je talijanski izbornik Piscedda.
- Dvaput smo igrali s njima i pokazali da smo bolji. Možemo ih dobiti - kaže Andrej Kramarić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pinturicchio 21.07.2010.

    vidi ovog kralja , jos mora potpisat familiju , ko neka mafija XD hahahahahhahaha pa nije ovo 15. stoljece jbt . da ne offtopicarim na idiota , sretno decki , u boj u boj

  • hibasic 21.07.2010.

    sretno Matej..familija Bašić..istra

  • lobotomix 21.07.2010.

    koga zanima u-19?! pa imamo sportove u kojima su maldi trofejniji i zanimljiviji od u-19 nogometne repke. još malo pa će i u-9 završiti u novinama, dok se evropski juniorski prvaci u drugim sportovima mogu samo nadati čudu da ih se objavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare