To je to što me zanima!

Hrvatska U-19 remizirala je s Grčkom na startu kvalifikacija

Hrvatska reprezentacija do 19 godina u Poljskoj odigrala je 1-1 protiv Grčke. Naši su u skupini s Grčkom, Španjolskom i Poljskom, a na Euro ide samo prvi iz skupine
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija do 19 godina u Poljskoj otvorila je kvalifikacije za Europsko prvenstvo remijem protiv Grčke (1-1). Naši su promašili penal na početku utakmice, a jedini gol zabio je Tomislav Kiš iz drugog penala na utakmici.

Hrvatska je mogla povesti već u 4. minuti utakmice. Penal je izveo Šimunović, no nije pogodio. Grčka je to kaznila u 12. minuti golom za 1-0. Tomislav Kiš pogodio je iz penala u 66. minuti za konačnih 1-1 i bod na startu kvalifikacija.

Izabranici Joška Jeličića nalaze se u skupini 4 zajedno s Poljskom, Španjolskom i već spomenutom Grčkom. Samo prvi iz skupine ide na Europsko prvenstvo. Nakon utakmice s Grčkom Hrvatska će igrati protiv Poljske 7. lipnja (18.00 sati) i Španjolske 11. lipnja (18.00 sati).

U-19, kvalifikacije za Euro:

Hrvatska - Grčka 1-1

Današnji početni sastav Hrvatske: 

  • Malenica - Marotti, Pavić, Šimunović, Perić - Brlek, Čanađija, Kovačić, Gržan, Mišić - Kiš
Idi na 24sata

Komentari 11

  • zvzmir 05.06.2013.

    nije baš slučajno što svakoj generaciji treba milijun šansi da zabiju jedan gol (nekad ni toliko)

  • BlaženkaVujić Ex Perić 05.06.2013.

    Pohvala dečkima na igri. Međutim ima mala zamjerka, a odnosi se na tekst. Kazneni udarac je izborio DINO PERIĆ,ali ga je izveo kapetan reprezentacije. Molila bi da se to ispravi u tekstu.

  • Nasher61 05.06.2013.

    Kako glup sustav kvalifikacija -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare