To je to što me zanima!

Hrvatska U-19 repka Euro otvara protiv Španjolaca

Euro za mlade nogometaše do 19 godina počinje u nedjelju u Francuskoj. Hrvatska se u skupini susreće sa Španjolskom, Italijom i Portugalom
Vidi originalni članak

Želimo dokazati da nismo slučajno ovdje, da možemo dobiti bilo kojeg protivnika, kaže Ivica Grnja, izbornik hrvatske U-19 reprezentacije uoči starta Eura u Francuskoj.
Protivnici u skupini odreda su sjajne momčad. Italija, Španjolska i Portugal nogometne su velesile u svakoj uzrasnoj kategoriji.
- Jesu, ali ne pobjeđuju favoriti baš svaki put. Možda baš mi budemo ugodno iznenađenje prvenstva. Budemo li pravi, apsolutno sve je moguće - optimističan je izbornik Grnja.
Na startu, danas u 16 sati, protivnik je mlada “furija”, nasljednici Xavija, Inieste, Torresa...
- Španjolsku ne poznajemo dovoljno, ali kad vidiš u kojim klubovima igraju, moraš ih respektirati - rekao je Andrej Kramarić, istaknuvši novog igrača Reala Sergija Canalesa.
Sjajni veznjak briljirao je u Racingu iz Santandera prošle sezone, zabijao spektakularne golove, a Real ga je platio šest milijuna eura.
- Možemo li ih dobiti? Da, zašto ne... Ali znamo da neće biti lako, dobro znamo koliko je kvalitetan španjolski nogomet. Ali kolektivnom igrom možemo im parirati - kaže Grnja.
Turnir u Francuskoj bit će i bogat izlog za velike klubove. Iako, neki su već završili tamo.
- Pratit ćemo igre naših pet igrača, među kojima je i hrvatski golman Matej Delač - najavio je direktor Chelseaja Frank Arnesen.
- Bit će zanimljivo vidjeti Mateja na ovoj razini. Mlad je, a već prilično iskusan. Pratimo ga i u HNL-u, gdje djeluje jako dobro - dodao je. Protiv Italije naši će nogometaši igrati u srijedu, a protiv Portugala u subotu.

UKRALI DRESOVE, VEĆ STIGLI NOVI
Na odlasku s priprema u Tuhelju ekonom reprezentacije primjetio je da nedostaje šest golmanskih dresova, nekoliko majica i šuškavaca te dio dresova za utakmice. Lopovi nisu nađeni, ali već je stigla nova garnitura

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tužni šokac 18.07.2010.

    konačno da stavite uspijeh mladih nogometaša na portal držite face poput dikana i tih blebetala danima a vijest o uspijeh to nije bitno samo TRAKAVICA

  • Gibertini 18.07.2010.

    Gledam na eurosportu 2 prijenos, vodimo 1:0 na poluvremenu i to golcinom Andrijasevica! Inace, slika je losa jer je kamera postavljena vro nisko, ali sam se zato par puta nasmijao srpskom komentatoru! Lik trabunja do bola.

  • Windir 18.07.2010.

    mladi ce razvalit sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare