To je to što me zanima!

Kladionice uvjerene: Hrvatska veliki favorit u prvoj utakmici

Hrvatska je u odnosu na ostale u europskom dijelu dodatnih kvalifikacija najveći favorit za pobjedu u prvoj utakmici. Na Hrvatsku je koeficijent 1,40, na Dance protiv Iraca 1,80, na Talijane 2,40, Švicarce 2,30...
Vidi originalni članak

Ako je vjerovati kladionicama, a one, sigurno to znate, rijetko kada griješe, hrvatska nogometna reprezentacija će na uzvrat u Grčku otići s maksimirskom pobjedom. Koeficijent na pobjedu Hrvatske u današnjem (20:45, HTV 1) sudaru s Grcima je 1,40, dok je na pobjedu Grčke velikih 7,95.

Pogledamo li i ostale utakmice europskog dijela dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ispada da je Hrvatska u prvoj utakmici najveći favorit. Švicarska je favorit na gostovanju kod Sjeverne Irske. Koeficijent na goste je 2,30, dok je na Sjevernu Irsku 3,40 bez obzira što su domaćini.

I Švedska je kao domaćin u lošijem položaju protiv Italije. Na Buffona i ekipu koeficijent je 2,40, a na Šveđane 3,30. Čak je i Danska manji favorit od Hrvatske u prvom susretu protiv Irske. Na Dance je koeficijent 1,80, a na Irce 5,20.

Hrvatska tako s novim izbornikom i probuđenim navijačima protiv momčadi s kojom smo se kroz povijest uvijek mučili ima razloga vjerovati u pozitivan rezultat, barem u onaj na svom terenu pred više od 30 tisuća navijača.

- Drago mi je da će stadion biti dobro popunjen. Puno nam znače slike koje vidimo ispred Maksimira, ljude kako stoje u redovima za karte... To je odlična stvar. Volio bih da svi zajedno uživamo u toj večeri, treba nam dodatna podrška. Neka publika bude strpljiva, a mi smo optimisti - rekao je heroj iz Ukrajine Andrej Kramarić.

 
Idi na 24sata

Komentari 49

  • žaba davi rodu 09.11.2017.

    Hahaha mi smo uvjek bili favoriti dok nismo dobili po pič i

  • 09.11.2017.

    Grci vidimo se u Rusiji ! Tamo vam je mjesto .

  • Invictus_Zagreb 09.11.2017.

    hvala Bogu sto sve u kladionici uvijek ide po koeficjentu

Komentiraj...
Vidi sve komentare