To je to što me zanima!

Hrvatske nogometašice primile 'petardu': Švicarke dominirale

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija još ne može do prvih bodova u kvalifikacijama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Nakon ovog poraza u gostima, slijede im dvije domaće utakmice
Vidi originalni članak

U četvrtom kvalifikacijskom nastupu (skupina G) za odlazak na Svjetsko prvenstvo hrvatske nogometne reprezentativke su upisale i četvrti poraz. Švicarke su u Zürichu slavile 5-0.

U prvom poluvremenu domaća ekipa je zabila dva gola, Crnogorčević u 8. minuti te Maritz u nadoknadi. Potom su Hrvatice držale dva gola minusa do završnice kada su primile nova tri gola i time na kraju uvjerljivo izgubile. Dva puta je u tom finišu hrvatsku mrežu pogađala Bachmann, a jednom Rinast. Inače, u 90. minuti Hrvatska je ostala i s igračicom manje nakon isključenja Dulčić.

Iduće dvije kvalifikacijske utakmice hrvatske nogometašice igraju na domaćem terenu. Prvo protiv Litve 26. studenoga, a potom protiv Moldavije četiri dana kasnije. Trenutno se nalaze na posljednjem mjestu kvalifikacijske skupine s četiri poraza iz četiri utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nohname 27.10.2021.

    Katastrofa..bolje da više ni ne igraju.

  • Nemesis😎Nemo 27.10.2021.

    Vatrene 🔥🔥🔥

Komentiraj...
Vidi sve komentare