To je to što me zanima!

Hrvatske odbojkašice na EP-u izgubile od favorizirane Rusije

U četvrtom setu nakon lošeg početka vodili smo gotovo cijelo vrijeme do 22-21, a onda su ruske odbojkašice zaredale četiri uzastopna poena i dobile meč
Vidi originalni članak

Hrvatske odbojkašice u drugom nastupu na Europskom prvenstvu, koje se igra u Njemačkoj i Švicarskoj, izgubile su od favorizirane Rusije 3-1 (25-21, 26-24, 23-25, 25-22).

Nakon pobjede protiv Azerbajdžana 3-0, Hrvatice su se odlično držale protiv Ruskinja, a osvojeni set došao je kao nagrada za odličnu igru izabranica Igora Lavrinova.

U četvrtom setu nakon lošeg početka vodili smo gotovo cijelo vrijeme do 22-21, a onda su Ruskinje zaredale četiri uzastopna poena i dobile meč.

Najbolje kod Hrvatske bile su Mira Topić s 21 i Sanja Popović s 20 poena.

Hrvatska u nedjelju igra protiv Bjelorusije, a ta će utakmica odlučivati o drugom mjestu u skupini C.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • milan jovan i ostali dolje 08.09.2013.

    Nase idu po medalju na ovom prvenstvu, krivica je trenera zbog poraza jer nije mijenjo, da je stavio u drugom setu par puta Alajbeg na servu žena bi ih ubila servama, fali još Ušićka i Barun i onda bi isle po zlato, al medalja je tu.

  • sporting_gijon 08.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bake_1 08.09.2013.

    cure su odlicno igrale steta da su bar uzeli jos jedan set zbog bodova, al mislim da su ih previse respektirale al se nadam da u finalu nece heheehe samo naprijed cure

Komentiraj...
Vidi sve komentare