To je to što me zanima!

Hrvatski golman šest mjeseci out: Brkiću je 'otišlo' koljeno

Nakon što mu je odlično krenulo u novoj sezoni na golu Zrinjskog, golman Ivan Brkić (26) pokidao je ligamente lijevog koljena zbog čega će morati izbivati s terena barem šest mjeseci
Vidi originalni članak

Za vikend je napustio teren s bolnom grimasom i već se tada moglo iščitati da se radi o ozbiljnijoj ozljedi, a Zrinjski je potvrdio najgore slutnje. Ivan Brkić (26) pokidao je ligamente lijevog koljena i morat će pauzirati šest mjeseci!

Golman Zrinjskog zamijenjen je u 69. minuti utakmice protiv Borca (0:0) te je odmah prevezen u bolnicu gdje se pokazalo da su najvjerojatnije stradali prednji križni ligamenti, a to se potvrdilo na magnetskoj rezonanci koju je obavio u Hrvatskoj. Već će sutra ići na operaciju kako bi odmah mogao krenuti s rehabilitacijom. 

Ako će oporavak ići prema očekivanom, hrvatski bi se golman mogao vratiti na teren u drugom dijelu sezone, ali za očekivati je kako neće biti na sadašnjoj razini već će vjerojatno u pravi ritam treninga krenuti s početkom priprema za novu sezonu. U 16 utakmica na golu mostarskog kluba Brkić čak deset puta nije primio gol.

Brkić je u karijeri igrao za Karlovac, Istru, Lokomotivu, Imotski, Cibaliju i Zrinjski, a u juniorima je bio i na meti Chelseaja, ali na kraju nije završio u londonskom klubu već je svoju karijeru gradio 'zaobilaznim' putem. Odlično je krenuo u ovu sezonu i spominjalo se kako bi mogao braniti za reprezentaciju BiH, ali na kraju ni od toga nije bilo ništa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nogometas05 28.11.2019.

    Prica se da je fino znao namjestati tekme, iz Cibalie je radi sumnja u to navodno bio i potjeran.. E sad ga znaj

  • MateCro 28.11.2019.

    A ništa, bumo zvali Butinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare