To je to što me zanima!

Hrvatski hokejaš Vlasic igrat će za Kanadu na ZOI u Sočiju

Ime Marc-Edouard Vlasica najveće je iznenađenje od njih 25 na popisu izbornika Babcocka za Zimske olimpijske igre, a nama je zanimljivo jer "zvuči poznato"
Vidi originalni članak

Upasti u kanadsku hokejašku reprezentaciju je, za usporedbu, kao postati reprezentativac Španjolske, Brazila ili Njemačke u nogometu. A upravo to uspio je Marc-Edouard Vlasic (26), branič San Jose Sharksa.

Njegovo je ime najveće iznenađenje od njih 25 na popisu izbornika Mikea Babcocka za Zimske olimpijske igre u Sočiju, a nama je posebno zanimljivo jer Vlasic "zvuči poznato". Naime, hrvatskog je podrijetla jer mu je otac rodom iz južnog dijela Hrvatske.

Nas sigurno neće biti na Igrama u hokeju, ali zato bi mogli navijati za 'jednog našeg'.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nocni_kupac 19.01.2014.

    Kad pisete o nekom ko ne zivi u Hrvatskoj niti ce zivjeti onda ga pominjite kao osobu HRVATSKOG porijekla a ne kao Hrvata , njemu ne treba putovnica i domovnica sve documente ima Canadske!

  • nocni_kupac 19.01.2014.

    Po cemu je Hrvat ako igra za Canadu, ako je HRVAT igrat ce za svoju domovinu sto ocito se vidi koja je njegova Domovina. Neznam ko je bolesniji mi ili Srbi jer jako smo slicni svojatanju tudjeg (bilo cega).

  • PETAR_20 10.01.2014.

    Vlašić, osim što potječe iz plemenitaške obitelji Vlašić, jedan je vrhunski čovjek i športaš; pisalo se o njemu na početku ove godine da bi bio jedan od igrača u našem roasteru, šteta što nije došao, ali, nije isključeno da dođe na jesen, bez obzira na njegov ugovor s današnjim klubom?! Pogotovo će biti interesantan naš roaster na Jesen, bit će jači "do ludila", za ne povjerovati, budete vidjeli??

Komentiraj...
Vidi sve komentare