To je to što me zanima!

Hrvatski kadeti protiv Italije za odlazak na Mundijal u Čile...

Hrvatska U-17 reprezentacija od 15 sati igra protiv Italije na Europskom prvenstvu u Bugarskoj. Nakon ispadanja u četvrtfinalu, Hrvatska mora dobiti ako želi na SP
Vidi originalni članak

Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija od 15 sati u bugarskom Sozopolu razigrava protiv Italije za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Čileu. Hrvatska reprezentacija ispala je s Eura u Bugarskoj nakon penala u četvrtfinalu protiv Belgije. 

Igrači koje vodi Dario Bašić moraju dobiti Italiju ako žele plasman na SP u Čile. U Sozopolu su pobijedili Austriju u grupnoj fazi (1-0).

Plasman na SP potvrdile su četiri reprezentacije s Eura u Bugarskoj, polufinalisti Belgija, Francuska, Njemačka i Rusija, a za preostala dva mjesta bore se međusobno poraženi četvrtfinalisti, Hrvatska protiv Italije i Španjolska protiv Engleske. 

Italija je u četvrtfinalu izgubila od Francuske 3-0. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ZOKOSLAV 19.05.2015.

    Bravo dečki. Nova prilika u Čileu. Kvalitetu imate za sami vrh. Samo da ostanete svi takvi za jednu novu zlatnu HRVATSKU generaciju ;-)

  • Velikaya_Horvatiya 19.05.2015.

    Francuska prosla Belgiju na penale i usla u finale, a Engleska prosla Spanjolsku na penale i izborila SP , a za Spanjolce promasio Olmo. Znaci da nema bas neke velike razlike izmedu TOP 6,7 ekipa u Europi u tom uzrastu.

  • dinamojavolim1 19.05.2015.

    bravo decki...svaka cast hvala HRT-u na prijenosu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare