To je to što me zanima!

Baš kao Messi: Uzeo je loptu, prošao petoricu i sjajno zabio!

Robert Murić čovjek je o kojem se priča nakon pobjede Rijeke 2-1 nad Varaždinom na otvaranju 1. HNL. S dva je eurogola osigurao pobjedu Bišćanu. Prvi gol je posebno oduševio navijače
Vidi originalni članak

Kakvi su to bili potezi!

Robert Murić čovjek je o kojem se priča nakon pobjede Rijeke 2-1 nad Varaždinom na otvaranju 1. HNL. S dva je eurogola osigurao pobjedu Bišćanu, a iako je i onaj drugi kojeg je pospremio u mrežu iz slobodnjaka s dvadesetak metara odličan, majstorija iz prvog poluvremena ipak je pobrala sve pohvale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrala se sedma minuta kada je Murić primio loptu na nekih 30-ak metara od gola Varaždina. I onda je jurnuo u slalom. Jedan, drugi, treći,... ostajali su za njime protivnički igrači, potpuno bezidejni i nemoćni u namjeri da ga zaustave. On je prošišao kroz obranu u stilu Lea Messija, posljednjeg (petog!) prevario je golmana Nevistića i pospremio loptu u mrežu za 1-0.

Kakva majstorija! Pa onda još i drugi gol, iz slobodnog udarca...

Kakva je privilegija takve poteze gledati na hrvatskim travnjacima!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • LegionarSB1909 21.07.2019.

    Hahahahahaha ocito da novinar nije gledao utakmicu. Od njih pet samo je jedan pokusa uzet mu loptu. Ovi ostali su stajali ko panjevi i gledali kako prolazi

  • dmiota 21.07.2019.

    Prošao pred petorice koji gledajuni zabio nije on predriblao petoricu to je to!

  • domagoj264 21.07.2019.

    Lik je poznat zbog sukoba s Mamicem. Nista posebno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare