To je to što me zanima!

Poljski huligani pozvali Hrvate na tučnjavu, nekoliko uhićenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pozitivnu atmosferu među navijačima malo prije 18 sati na kratko su prekinuli neredi. Policija je napravila kordon i u samo nekoliko minuta smirila situaciju...
Vidi originalni članak

Pozitivnu atmosferu u Poznanju nešto prije 18 sati narušili su neredi. Naime, hrvatski navijači su u centru grada stolicama, bocama i bakljama gađali policiju, javlja gol.hr.

Situacija se smirila nakon nekoliko minuta kada su specijalci napravili kordon.

Kako javlja Večernji list, prije ovog sukoba na glavni trg oko 17 sati su došli poljski huligani koji su Hrvate pozvali na masovnu tučnjavu. Nakon što su hrvatski navijači odbili poziv Poljaci su okružili trg kako bi sačekali navijače koji su išli prema stadionu. Oko 17.40 sati počela je tučnjava, a kada je došla policija sukob se nastavio i  s njima. Nekoliko Hrvata je uhićeno.

Inače, u Poznanju se okupilo oko 7000 hrvatskih navijača. Među njima su i Davor Šuker i Zdravko Mamić. S navijačima su pivo popili ministri Željko Jovanović i Ante Kotromanović. 


Idi na 24sata

Komentari 65

  • damir1981zg 11.06.2012.

    Poljski huligani su ih napali konzervama sa zaliha koje su mislil ponjet ne Jadran ovog ljeta

  • KnezDomagoj 11.06.2012.

    A koji kurac poljaci traže na utakmici Irske i Hrvatske. Dečki su bili izazvani, nisu odgovorili a kad su navijači poljske počeli udarati par naših onda se zakuhalo. Poljaci dobili po pički i amen. Što su tražili to su i dobili. A dobili su po pički ne od hrvatskih huligana nego od Hrvatskih navijača, običnih obiteljskih ljudi koji su se samo branili od huligana. A naši huligani koji su bacali baklje u teren trebaju po dolasku u Hrvatsku biti uhićeni i dati im po dvije godine robije. Sramotno i žalosno da tih manjeod 1% NAVIJAČA može upropastiti sve dobro do sad.

  • Neutrino77 11.06.2012.

    Samo par meseci posle Evropskog prventstva u rukometu i lavine pljuvackih komentara o Srbima kao divljacima i huliganima dokazali ste sta...?Tad sam pricao a kazem i sad ne treba vise od 5% debila medju pravim navijacima da dodje do pizdarija i etiketiranja kao divljaka i primitivaca...to barem nama na Balkanu nikad nije tesko polazilo za rukom

Komentiraj...
Vidi sve komentare