To je to što me zanima!

Hrvatski nogometaš dobio čak deset godina zabrane igranja!

Jurica Ivanušec neće tako skoro na nogometni teren, barem ne na koprivničkom turniru s kojega je potjeran na čak deset (!) godina odlukom Disciplinske komisije turnira...
Vidi originalni članak

Bez milosti bila je Disciplinska komisija Pan Zimske lige Koprivnica kada je igrača momčadi Klikaj.hr Caffe bar Laverna, Juricu Ivanušeca kaznila s desetljećem neigranja na koprivničkom turniru nakon što je suca Marka Dergeza pogodio loptom u glavu. Sudački par podijelio je čak tri crvena kartona, a Ivanušec odluku nije dobro prihvatio pa je odlučio iz protesta Dergeza pogoditi u glavu i napustiti teren. 

Igrali su Ivanušecov klub i branitelj naslova Caffe bar Still MNK Klub 75 Kotoriba, a zbog  sukoba igrača dviju momčadi utakmica je prekinuta pri rezultatu 2-2 te je poslije registrirano 5-0 za Kotoribu. 

Igrač Kluba 75 Mario Paveli kažnjen je jednom utakmicom zabrane nastupa, dok je dvije utakmice zabrane dobio Duje Aralica, igrač momčadi Klikaj.hr CB Laverna.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 1grga 31.12.2019.

    Taj "nogometaš"več godinama pravi gluposti na nogometnim terenima i u dvoranama i konačno mu je netko odličio stati na kraj nakon sto i prve gluposti Bravo organizatori zimske lige

  • trtajun 31.12.2019.

    Nije pravi gonic napuhane mjesine,ako ne nosi noz u gacama i ne pljuje oko sebe

  • Mthesecond 31.12.2019.

    Ne mozes vjerovati,ja mislio sudac nokautiran,premlacen,a ono samo pogodjen loptom i 10 godina za to 😯 Ako je ovo za 10 godina onda je trener Dinama Bjelica trebao biti bar na 10 utakmica kaznjen zbog kmecanja na suce onomad,zbog prostacenja na telki..Ovo je necuveno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare