To je to što me zanima!

Hrvatski nogometaš uhićen u Singapuru zbog zlostavljanja!

Marin Vidošević je uglavnom igrao za drugoligaše prije odlaska na istok, no bio je član i NK Zagreba za kojeg je debitirao u vrijeme dok je Igor Štimac bio trener
Vidi originalni članak

Iz dalekog Singapura stižu nevjerojatne vijesti. Pišu kako je njihovu nogometnu scenu ''potreslo uhićenje jednog uvezenog igrača'', no ne bi bilo toliko zanimljivo da se ne radi o - Hrvatu!

Riječ je o Marinu Vidoševiću, hrvatskom braniču koji igra za njihovu Great Eastern-Yeo's S-ligu, za klub Oružanih snaga. Vidošević se suočio s optužbama za zlostavljanje, no ne precizira se točno o čemu se radi. Glavni direktor kluba Chong Wei Chiang potvrdio je uhićenje u subotu i dodao kako će se posla prihvatiti klupski pravni savjetnici.

- Igrač je izjavio kako je nevin i vratit ćemo ga u momčad osim ako se ne dokaže suprotno. 

Vidošević je uhićen prije tjedan dana i oduzeta mu je putovnica dok ne završi istraga.

Rođen je u Imotskom 1986. godine, a osim za matični klub igrao je za Zagreb za koji je debitirao dok je Igor Štimac bio trener. Nastupao je još i zaTrogir i Hrvatski Dragovoljac. Tržišna vrijednost po transfermarktu mu je sto tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 04.11.2012.

    ...a tko bi drugi neg' 'rvat...

  • zrinka_2012 04.11.2012.

    Marine cetinska krajna je uz tebe mi znamo da si ti dobar dečko a vi koji bacate odurne komentare pljujete dobrog dečka ovo je sve medijska propaganda protiv hrvatskih sportaša i hrvatskog nogometa opcenito!

  • antuntun505 04.11.2012.

    tamo treba poznavati lokalnu kulturu..ono što je ovdje simpatični ulet djevojci ,tamo može biti kobna greška koja obično završava zatvorom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare