To je to što me zanima!

Hrvatski rukometaši na Euru u Srbiji bit će nositelji u Vršcu...

U srijedu u 12 sati u beogradskom Bel Expo Centru održat će se ždrijeb za Europskom ukometno prvenstvo kojem će Srbija biti domaćin u siječnju 2012.
Vidi originalni članak

Europska rukometna federacija odredila je jakosne skupine za ždrijeb Europskog rukometnog prvenstva koje će se sljedeće godine u siječnju igrati u Srbiji. Hrvatska je svoje mjesto našla u prvom šeširu uz Francuze, Poljake i pomalo neočekivano Nijemce, i bit će nositelj svoje skupine. 

Pomalo neočekivano mjesto među nositeljima nisu našli svjetski doprvaci Danci, koji će u biti u drugom šeširu zajedno s Norveškom, Mađarskom i Švedskom. U trećem šeširu našao se domaćin Srbija, a uz njih tu su još Island, Španjolska i Češka. U posljednjem šeširu su Slovenija, Rusija, Makedonija i Slovačka.

Rukometni savez Srbije odredio je gradove u kojima će igrati domaćin Srbija te Hrvatska, Mađarska i Makedonija. Hrvatska će svoje igrati igrati u Millennium Centru u Vršcu, koja je izgrađena 2001. godine, a u njoj svoje utakmice inače igra košarkaški klub Hemofarm. Kapacitet dvorane je 5000 ljudi. Srbi će svoje utakmice igrati u beogradskoj Areni, a povlašteni će još biti Mađari koji će igrati u Novom Sadu, te Makedonci koji će igrati u Nišu.

Ždrijeb će se održati u srijedu u podne u beogradskom Bel Expo Centru.

Prvi bubanj: Francuska, Poljska, Hrvatska, Njemačka

Drugi bubanj: Danska, Norveška, Mađarska, Švedska

Treći bubanj: Srbija, Island, Španjolska, Češka

Četvrti bubanj: Slovenija, Rusija, Makedonija, Slovačka

Idi na 24sata

Komentari 16

  • salem 14.06.2011.

    Ako ćemo onom "uzdaj se use i u Golužino kljuse" ne pomognu nam ni prvi , ni drugi , ni treći... , ma nijedan bubanj. Uvijek postoji komadić svemira koji možemo promijeniti, a to smo mi sami.

  • matador 13.06.2011.

    Ma nije uopće bitno u kojem smo bubnju! Ako budemo odigrali turnir na nivou,možemo daleko dogurat!!! Ej,narode,šta, GOBAC maskota EP-a?!

  • Vase 13.06.2011.

    Makedonija osvaja EP :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare