To je to što me zanima!

Hrvatski vaterpolisti jači sad nego kad su bili svjetski prvaci

Objektivno, u usporedbi s momčadi koja je prije četiri godine bila svjetski prvak, ova Hrvatska je, što se sidraša tiče, ipak slabija. No zato ni na jednoj drugoj poziciji nije
Vidi originalni članak

Dugo je izbornik Ratko Rudić pokušavao nagovoriti Hinića da ostane u reprezentaciji, ali Hina je konačno prelomio. Pomoći nije bilo.

- Njegov je odlazak velik hendikep, ali Hrvatska ima budućnost na sidrašu - rekao je Rudić dan nakon Hinine odluke.

I sigurno imamo centarsku budućnost, ali imamo li sadašnjost, vidjet ćemo vrlo brzo. Dobud je bez dvojbe svjetska klasa, Fran Paškvalin to tek mora dokazati. Objektivno, u usporedbi s momčadi koja je prije četiri godine bila svjetski prvak, ova Hrvatska je, što se sidraša tiče, ipak malo slabija.

No zato ni na jednoj drugoj poziciji nije!

Sandro Sukno vjerojatno je bolje lijevo krilo nego što je u Melbourneu bio Đogaš. Joković je danas bolji i iskusniji nego što je bio prije četiri godine, Damir Burić također.

Muslim sigurno nije slabiji od Pave Markovića na lijevom vanjskom, a ni Miho Bošković od legendarnoga kapetana Zdeslava Vrdoljaka. Ova Hrvatska je zaista moćna.

Nije ni počelo, a već smo prvi

S obzirom na to da su naši vaterpolisti na SP-u u skupini s marginalcima Brazilom, Japanom i Kanadom, već je jasno da samo čudom nećemo biti prvi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • speks 16.07.2011.

    Teo Đogaš je jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista u povijesti, al najbolji sigurno nije...Bebić, Bukić, Bošković, Hinić, Smodlaka itd... su ipak malo bolji..i vise su napravili za repprezentaciju...Sukno nije bolji od đogaša, još..ima potencijala ali tek treba vidjeti..

  • dinamo 16.07.2011.

    TEO ĐOGAŠ....Nastupio je 148 puta za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju. Osvojio je dvije srebrne medalje na Europskim prvenstvima 1999. u Firenzi i 2003. u Kranju. Bio je najbolji strijelac reprezentacije posljednjih godina. Osvojio je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Melbourneu 2007.

  • kaje ha 16.07.2011.

    Sretno vam bilo ....a vama novinarima zelim reci da ne napuhavate vec u startu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare