To je to što me zanima!

Hrvatska je napravila previše pogrešaka i izgubila od Srbije

U trećem kolu Europskog prvenstva u vaterpolu Hrvatska je izgubila od Srbije 15-12. Ključna je bila druga četvrtina u kojoj su naši vaterpolisti napravili previše pogrešaka
Vidi originalni članak

Hrvatska je u trećem kolu Europskog prvenstva u vaterpolu u Nizozemskoj dočekala Srbiju. Prva dva kola uspješno smo apsolvirali upisavši bodove protiv Rumunja i Crnogoraca, a ovaj dvoboj bio je ujedno i susret dvije neporažene reprezentacije na Euru u Nizozemskoj. Srbi su također bili uspješni u prve dvije utakmice na bazenu u Eindhovenu.

- Utakmica protiv Srbije nije presudna, ali u ovom dijelu prvenstva nam je najvažnija. Moramo dati sve od sebe kao i u prve dvije utakmice. Imamo više kvalitetnih igrača i možemo se nadati pobjedi - rekao je Miho Bošković uoči utakmice.

No nisu se imali čemu nadati nakon toliko pogrešaka i na trenutke vrlo čudnog sudačkog kriterija naši reprezentativci. Ključna je bila druga četvrtina u kojoj smo jednostavno napravili previše pogrešaka. Srbija je slavila 15-12 i ima veliku šansu osigurati prvo mjesto u skupini koje izravno vodi u polufinale.

Sljedeću utakmicu igramo protiv Njemačke 21. siječnja. 

Idi na 24sata

Komentari 196

  • hebac 20.01.2012.

    E a vecito vas deremo u svakom spotru, vec me mi je smesno kad cujem Srbija pobedila hrvatsku, Srbija pobedila hrvatsku u ovome u onome i tako dalje i tako dalje pa vi ste nam najbolje musterije. Eeeee kad bi se samo sa vama takmicili, gde bi nam bio kraj...

  • aetam 19.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • snoppy_1 19.01.2012.

    vidi ovaj srpski ponos sta su jaki..gadnog li naroda!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare