To je to što me zanima!

'Hrvatski vitezovi' uzeli su zlato na Europskom kupu

Naša reprezentacija australskog nogometa je u finalu Europskog kupa u Milanu pobijedila 42-37 Nizozemsku. Do zlata su pobijedili Irsku, Wales...
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija australskog nogometa osvojila je zlatnu medalju na Europskom kupu u Milanu. U finalu su pobijedili reprezentaciju Nizozemske 42-37 koja ih je prošle godine izbacila u polufinalu. Do finala su izbacili Austriju (53-8) i Wales (43-26) u skupini, te Irsku u polufinalu (32-17). Irci su uoči turnira slovili kao jedni od najvećih favorita. Vitezovi su u uzbudljivoj finalnoj utakmici slavili pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja.
- Bilo je nevjerojatno, pa ni Hitchkock ne bi režirao ovakav rasplet. Doslovno u zadnjoj sekundi smo osvojili naslov - rekao je Kolja Koračak predsjednik Hrvatskog saveza australskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barcelona pub Osijek 04.10.2010.

    svaka čast dečkima! ... gledam tu i tam na eurosportu2 taj australski nogomet.. prebrutalno, ovi svi ini footballi, rugbyi i pm su cirkus spram ovoga.. samo špricanje i peglanje.. a na tekmama redovno ono 70,80 milja ljudi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare