To je to što me zanima!

Hrvatski Zorro oprostio se od maske: Ne mora je više nositi

Možda neću niti skidati masku do kraja karijere, ide me s njom, rekao je Gvardiol nakon utakmice protiv Belgije. Ipak, čini se da se Gvardiol u potpunosti oporavio
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol (20) u pretposljednjem kolu Bundeslige prije dolaska u Katar, sudario se sa suigračem i slomio nos zbog čega je na SP-u, ali i nakon, morao nositi masku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gvardiol je zbog maske dobio puno nadimaka kao što su "Zorro" i "osvetnik", u Katru je zablistao te je postao miljenik, ponajviše pripadnica ljepšeg spola. 

Nakon što je Hrvatska sačuvala praznu mrežu protiv Belgije i potvrdila plasman u drugi krug, glavna tema bio je sjajan nastup Gvardiola i njegovo 'čišćenje' ispred Lukakua. 

- Ne bih rekao da sam heroj, ali drago mi je da Lukaku u onoj situaciji nije ušao ispred mene i postigao pogodak. Možda neću niti skidati masku do kraja karijere, ide me s njom... - rekao je Gvardiol nakon susreta. 

Ipak, čini se da se Gvardiol u potpunosti oporavio te da masku više neće morati nositi što je potvrdio objavom na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ćiribu_ćiriba 10.01.2023.

    Šta je jeo jutros? i kakva je stolica?

  • zgkid 10.01.2023.

    Svaka cast decku i sve, ali objavit clanak kad prestane masku nosit. Eno i lovro majer je imao masku nedavno pa nije bilo clanaka kad je prestao igrati s njom. Jbg, klikovi prodaju novine, to se razumije.

  • NIKE 10.01.2023.

    Kako gono ima naš Zorro ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare