To je to što me zanima!

Hrvatsko finale usred Pariza: Mate Pavić ide na Ivana Dodiga

ROLAND GARROS Chan i Dodig su protiv njemačko-kolumbijskog para Groenefeld-Farah pobijedili 6-4, 5-7 i 10-8 poslije sat i 38 minuta borbe. Finale se igra u četvrtak, a tamo ih čekaju Pavić i Dabrowski
Vidi originalni članak

Hrvatska će u ovogodišnjem finalu mješovitih parova Roland Garrosa imati dva predstavnika! Bit će to naše finale u kojem će Ivan Dodig s partnericom Latishom Chan iz Tajvana zaigrati protiv Mate Pavića i Kanađanke Gabriele Dabrowski.

Chan i Dodig u srijedu su protiv njemačko-kolumbijske kombinacije Groenefeld-Farah pobijedili 6-4, 5-7 i 10-8 poslije sat i 38 minuta borbe. Finale se igra u četvrtak.

Pavić će u Roland Garrosu imati priliku osvojiti treći Grand Slam trofej u mješovitim parovima, jer je osim trijumfa s Dabrowski u Melbourneu, osvojio i US Open 2016. godine s Njemicom Laurom Siegemund. 

Kanadska tenisačica ima priliku drugu godinu zaredom trijumfirati u Parizu, gdje je prošle godine bila pobjednica u paru s Indijcem Rohanom Bopannom.

Također, i Dodig je osvajao Pariz. Prije tri godine s Brazilcem Marcelom Melom osvojio je svoj jedini Grand Slam naslov.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 07.06.2018.

    Kladim se da će Hrvat osvojiti finale Roland Garossa!

  • KristijanCro 06.06.2018.

    Pavic,Dodig,Mektic...tko bi nas u parovima dobio da igramo kompletni?!

  • ivanko51 06.06.2018.

    Navijamo za pravog hrvata pavica

Komentiraj...
Vidi sve komentare