To je to što me zanima!

'Hrvatsko' Kielce preko Kiela do trećeg mjesta u Ligi prvaka

Kielce je do pobjede došlo zahvaljujući fantastičnom prvom poluvremenu u kojem su Kielu zabili čak 19 golova. Imao je poljski prvak devet razlike u jednom trenutku
Vidi originalni članak

Rukometaši Kielcea, za koje igra čak pet hrvatskih igrača, osvojili su treće mjesto na Final Fouru Lige prvaka u Kölnu. U utakmici za treće mjesto pobijedili su branitelje naslova, rukometaše Kiela 31-30 (19-12).

Kielce je do pobjede došlo, ponajviše, zahvaljujući fantastičnom prvom poluvremenu u kojem su Kielu zabili čak 19 golova. Imao je poljski prvak i devet razlike u jednom trenutku, ali je njemački prvak smanjio na sedam do kraja prvog poluvremena. 

U nastavku utakmice Kiel je zaigrao puno bolje i u samoj završnici mogao je do izjednačenja, ali je sedmerac Ilića završio na prečki. 

- Prekrasan je osjećaj. Veliki je uspjeh pobijediti Kiel na Final Fouru. Dokazali smo da smo dobra i kvalitetna ekipa - rekao je Štrlek za Balkan-Handball nakon utakmice.

Najbolji pojedinac kod Kielcea bio je Rastko Stojković s osam golova, Ivan Čupić zabio je sedam, Manuel Štrlek pet. Odličan na golu, s 12 obrana bio je Venio Losert.

Za Kielce su igrala još dvojica hrvatskih igrača, Željko Musa i Denis Buntić, koji je u samoj završnici dobio i crveni karton.

Za Kiel najviše je zabio Jicha, šest.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DelPiero10_1 02.06.2013.

    Čestitke Kielceu, ali meni nije jasno kakvog smisla ima tekma za 3. mjesto u ovoj LP? Kao da su igrali Real i Barca za 3. mjesto u LP u nogometu ove godine..

  • pacovikozec 02.06.2013.

    denis buntic svaka cast hhehehehhe

  • Venucci 02.06.2013.

    Svaka cast za nase igrace.

Komentiraj...
Vidi sve komentare