To je to što me zanima!

Hrvatskog borca u KSW debiju brutalno je nokautirao Poljak...

Michal Wlodarek od prve sekunde krenuo je jakim udarcima na Srđana Marovića koji nije uspio blokirati udarce, a jedan u glavu bio je dovoljan da se sruši na pod, nakon čega je sudac prekinuo meč
Vidi originalni članak

Trebao je to biti ulazak za pamćenje na veliku scenu, ali Srđan Marović (29) debitirao je porazom u KSW-u, najjačoj europskoj MMA organizaciji. Poljak Michal Wlodarek (35) bio je bolji u borbi KSW 52 spektakla te je talentiranog hrvatskog teškaša srušio na pod u samo 34 sekunde. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poljski je borac od prve sekunde krenuo jakim udarcima na Dubrovčanina koji se nije snašao. Prvo je preko Srđanove lijeve ruke prošao desni kroše, a niti jedan udarac Poljaka, Srđan nije uspio blokirati.

Za nešto više od pola minute Hrvat je pao na pod, a Poljak je zadao još dva nepotrebna udarca nakon čega je sudac prekinuo borbu. 

Wlodarek se borbama vratio nakon tri godine, a prema njegovom ushićenom skakanju po kavezu, sigurno je zadovoljan odrađenim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 14

  • P0WK 10.12.2019.

    Pretrom, dok ovaj nabrijan do bola, i jos ruke spustene recept za popit nokaut

  • sitnozubi 10.12.2019.

    svašta se ,prodaje, pod Hrvatsko ali glavno da se blati sveto ime

  • strikan2 10.12.2019.

    "talentiranog hrvatskog teškaša srušio na pod u samo 34 sekunde".? U debiju? Hajde ti Srđane lijepo prodavaj sladoled i suvenire, mani se borbe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare