To je to što me zanima!

Hrvatsku od Olimpijade dijele 'tek' dvije pobjede

Hrvatska košarkaška reprezentacija igra u četvrtfinalu kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijadu u petak protiv Kanade točno u podne
Vidi originalni članak

Pobjede nad Kamerunom i Portorikom vratile su samopouzdanje našim košarkašima. Prije svih Marku Tomasu, koji je s 37 zabijenih koševa naš prvi strijelac.
- Moja prirodna pozicija je na beku šuteru, draže mi je da sam bliže lopti. Kad nema Planinića, pokazao sam da mogu puno pomoći na toj poziciji. Dvije utakmice zaredom sam odigrao dobro, želim tako nastaviti i u četvrtfinalu - rekao je Marko Tomas.
A četvrtfinale kvalifikacijskog turnira za OI u Pekingu je na rasporedu već u petak, točno u podne čekaju nas - Kanađani.
- Svaku utakmicu napravimo korak više. Kanađane nisam imao prilike gledati, ali poznavajući neke igrače mogla bi to biti nezgodna momčad - rekao je Marin Rozić. Naš najiskusniji reprezentativac Nikša Prkačin je dodao:
- Fanatičnom željom, borbenošću i međusobnim bodrenjem možemo napraviti jako puno.

REPEŠA: MORAMO BITI PUNO AGRESIVNIJI
Najbolja vijest za izbornika Jasmina Repešu je razveselio povratak Zorana Planinića koji se oporavio od viroze:
- Sigurno će igrati protiv Kanade. Moramo igrati puno agresivnije, a to neće biti lako jer igraju brzo, s puno slobode u napadu

ČETVRTFINALA
1. Hrvatska - Kanada 12 sati
2. Slovenija - Portoriko 14.30 sati
3. Njemačka - Brazil 18.30 sati
4. Grčka - Brazilč 21 sat

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare