To je to što me zanima!

Hrvatsku za EP testiraju 200. i 156. reprezentacija svijeta

Hrvatski će nogometaši generalne probe pred Europsko prvenstvo u Francuskoj imati protiv Moldavije i San Marina, 156. i 200. reprezentacije svijeta
Vidi originalni članak

Izbor protivnika Hrvatske nogometne reprezentacije pred sami odlazak na Europsko prvenstvo u Francuskoj u najmanju je ruku čudan. 

Od ranije je poznato da će Hrvatska posljednju utakmicu pred odlazak na Euro odigrati na Rujevici protiv 200. reprezentacije svijeta na Fifinoj rang listi, San Marina, a danas je objavljeno i ime protivnika koji će prethoditi toj utakmici, a koji je uskočio umjesto najavljenog Irana.

'Hrvatska i Moldavija odmjerit će snage 27. svibnja u Koprivnici koja će tako po prvi puta u povijesti ugostiti utakmicu Vatrenih', pišu na službenoj stranici HNS-a te dodaju:

'Hrvatska i Moldavija do sada su odigrale jednu međusobnu utakmicu. 24. svibnja 2008. godine Hrvatska je u prijateljskom susretu u Rijeci pobijedila 1-0 golom Nike Kovača.'

Zašto Hrvatska pripreme za Euro igra protiv nogometnih 'patuljaka' kakve 200. i 156. reprezentacija svijeta doista i jesu, ne znamo. Jedan razlog mogao bi biti nemogućnost HNS-a da pronađe kvalitetne protivnike, a drugi da na trećerazrednim momčadima žele pumpati samopouzdanje reprezentativaca prije puta u Francusku.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Space Burek 20.04.2016.

    bolje bi ih testirala moja ekipa iz ulice nego malta i san marino

  • ministar obrane 20.04.2016.

    Ajde Cacicu jos dva eksperimenta sada protiv ovih, pa jos 3 u grupi i dovidjenja zauvijek

  • Lukau13 20.04.2016.

    Nama nije potreban jak protivnik , jer smo mi vec prvaci EP u Francuskoj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare