To je to što me zanima!

Hrvoj asistirao za gol: Naš je cilj prvo mjesto u Mađarskoj...

Hrvatska U-19 reprezentacija je u 1. kolu prvoga kruga kvalifikacija za Europsko prvenstvo pobijedila Kazahstan 3-0. Izabranici Josipa Šimunića u subotu igraju protiv domaćina kvalifikacija Mađarske
Vidi originalni članak

Naša U-19 reprezentacija se za plasman u elitno kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo bori s Kazahstanom, Mađarskom i Gruzijom. Domaćin prvoga kruga kvalifikacija je Mađarska, a izabranici Josipa Šimunića krenuli su u srijedu uvjerljivom pobjedom.

Pobijedili su Kazahstan 3-0, golove su zabili Mario Čuić i dva Ivan Brnić.

- Izbornik Josip Šimunić jako je zadovoljan s onim što smo pokazali u prvoj utakmici - rekao nam je Tin Hrvoj, desni bočni U-19 reprezentacije.

Hrvoj je asistirao za drugi gol koji je prelomio utakmicu.

- Dalje iz skupine prolaze dvije najbolje momčadi. Naš je cilj u Mađarskoj biti prvi, to nam donosi lakše protivnike u elitnoj rundi kvalifikacija - kaže Hrvoj.

Hrvatska u subotu igra protiv domaćina Mađarske, a u utorak protiv Gruzije. Za očekivati je da dođe barem do četiri boda u ta dva sraza.

Golove su za pobjedu protiv Kazahstana zabili igrači Hajduka koji su uz dinamovce Hrvoja i Gvardiola, kapetana Vuškovića, koji je također iz Hajduka i golmana Žigera iz Chelseaja glavne karike ove momčadi.

Tin Hrvoj igra za drugu momčad Dinama u Drugoj HNL i za juniore Dinama u Ligi prvaka. 

- Imamo četiri boda nakon dva odigrana kola, ide nam sjajno zasad. Sad protiv Šahtara u dvije utakmice možemo osigurati prolazak dalje - kaže Hrvoj, koji je u Dinamo došao 2013. godine iz Hrvatskog dragovoljca.

Radi se o iznimno talentiranom desnom bočnom, kojega je htio dovesti i Lokomotiv iz Moskve.

- Zadovoljan sam u Dinamu - rekao je Tin i za kraj otkrio tko mu je igrači uzor:

- Igram desnog bočnog. Pa mi je uzor naš Šime Vrsaljko.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rvp444 10.10.2019.

    Mogli ste kompletne postave napisati da se vidi jel se opet slaze po kljuci ili po kvaliteti

  • KPsrna_1 10.10.2019.

    "Golove su za pobjedu protiv Kazahstana zabili igrači Hajduka koji su uz dinamovce Hrvoja i Gvardiola, kapetana Vuškovića, koji je također iz Hajduka i golmana Žigera iz Chelseaja glavne karike ove momčadi." pa slobodno navedete onda i te Hajdukovce koji su zabijali da znamo imena, ako su već glavne karike... Hrvoj,Gvardiol i Vušković su stara imena za koje znamo da su brutalci, al dajte dodajte vatre

Komentiraj...
Vidi sve komentare