To je to što me zanima!

Hrvoje Štrok: Ma, dobiti Dinamo najveći je gušt...

Tko zna bih li u svojim Gajnicama mogao slaviti ovu pobjedu, rekao je Rijekin veznjak Hrvoje Štrok nakon pobjede protiv Dinama u Maksimiru
Vidi originalni članak

Došli smo kasno, ali smo pobjedu protiv Dinama ipak proslavili. Popili smo piće, dva u Opatiji, tek toliko da se zapamti kad smo nakon niza razočaranja u Maksimiru dobili ‘modre’, rekao je jutro nakon velike pobjede u Zagrebu Hrvoje Štrok, riječki veznjak.
Rođeni Zagrepčanin bio je uz golmana Lisjaka junak pobjede na Maksimiru.
- Najveći gušt u životu mi je dobiti Dinamo. Imao sam slobodan dan, ali ipak sam otišao u Rijeku. Tko zna bih li u svojim Gajnicama mogao slaviti ovu pobjedu - kroz smijeh je rekao bivši veznjak Zagrepčana.
Rijeka je u prva dva kola osvojila maksimalnih šest bodova.
- Vjerujem da ćemo ove sezone biti među tri, četiri najbolje momčadi u ligi. Nakon pobjede u Zagrebu svi će nas se preplašiti i to trebamo iskoristiti. Na Kantridi će nam teško itko uzeti bodove - kaže Štrok.
Dinamu je i Rijeka, nakon Kopra, Hrvatskog dragovoljca i Sheriffa, dala gol iz prekida. No za razliku od prijašnje tri utakmice, gol Rijeke “koštao” je aktualne prvake tri boda.
- Ne mogu razumjeti kako nam kod svakog prekida pada koncentracija. Nije da smo mali, u skoku bismo trebali dominirati - izjavio je kapetan Zajecove momčadi Igor Bišćan. Na zadnjem treningu “modri” su posebno vježbali prekide, ali protiv Rijeke je veliki problem bila i realizacija. Slepička, Dodo i Sivonjić promašili su pet, šest “mrtvaca”. Ante Rukavina nije igrao zbog problema s mišićem, ali bi za Sheriff Tiraspol trebao biti spreman.
- Naše napadače nije išlo. Vjerujem da će već u srijedu proraditi. Osobito ako zaigra Ruki. Od njega očekujemo jako puno - rekao je Šime Vrsaljko.
Probleme zagrebačke momčadi u napadu mogao bi riješiti 20-godišnji Crnogorac Fatos Bećiraj.
- Trebaju ga odmah dovesti. Odlično poznajem tog igrača i bio bi veliko pojačanje za Dinamo u Ligi prvaka - uvjerava Radomir Đalović.

CICO: DODO JE DOBAR, ALI ZA LOKOMOTIVU
Zlatko Kranjčar, crnogorski izbornik, gledao je utakmicu Dinama i Rijeke.
- Nije mi jasno zašto nije igrala momčad koja će igrati protiv Sheriffa - rekao je legendarni Cico i dodao:
- Ne vjerujem da će Dodo igrati, to je igrač za Lokomotivu. Dinamo bi trebao dovesti Bećiraja. To je sigurno pravi napadač za “modre”.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tovar_69 01.08.2010.

    hahahah ovaj još igra?! :D

  • mario66617 01.08.2010.

    bravo...čestitke...Dinamo i ne zaslužuje bolje...žao mi je samo što im Koper nije zabio još jedan gol...da se ne sramote dalje...

  • boys 01.08.2010.

    mrki kantrida če bit puna????haha pa nikad nije bila puna

Komentiraj...
Vidi sve komentare