To je to što me zanima!

HSV-ov Iličević: Važno mi je do zimske stanke ući početnih 11

"Nisam mogao redovito igrati dva i pol mjeseca jer sam bio ili kažnjen ili ozlijeđen. Zato mi je sada važno da do zimske stanke pomalo izborim mjesto među prvih 11"
Vidi originalni članak

Hrvatski vezni nogometaš HSV-a Ivo Iličević prošlog je vikenda u 2-0 domaćoj pobjedi protiv Hoffenheima odigrao 13 posljednjih minuta...

Bio mu je to prvi nastup po oporavku od ozljede zadnje lože i prvi domaći u dresu Hamburga otkako je ljetos prešao iz Kaiserslauterna.

- Sretan sam što se to napokon dogodilo. Nisam mogao redovito igrati dva i pol mjeseca jer sam bio ili kažnjen ili ozlijeđen. Zato mi je sada važno da do zimske stanke pomalo izborim mjesto među prvih 11 – rekao je Iličević za Haburger Morgenpost.

Podsjećamo, Iličevićeva zadnja loža stradala je krajem prošlog mjeseca kada se ozlijedio na prvom treningu pod vodstvom novog trenera Thorstena Finka. Samo dva dana prije toga ubilježio je premijerni nastup za HSV nakon dolaska iz Kaiserslauterna. Novom je klubu svojim pogotkom donio pobjedu u gostima kod Freiburga (2-1) u 9. bundesligaškom kolu.

- Nakon zimske stanke krećem za pravo – dodao je 25-godišnji veznjak čiji Hamburg u subotu u sklopu 14. bundesligaškog kola gostuje kod Hannovera.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare