To je to što me zanima!

HSV za Van der Vaarta traži 13 milijuna eura

Vidi originalni članak

Njemački dnevnik Bild, uvijek dobro informiran o događanjima u HSV-u obzirom da je redakcijom smješten u Hamburgu, tvrdi da bi se u klubu zadovoljili s odštetom od 13 milijuna eura.
- Što se Rafaela tiče, mogu samo reći da je lani ovdje odigrao svoju najbolju sezonu. Iskreno se nadam da će ostati s nama – izjavio je trener HSV-a Martin Jol. Prije dva dana bundesligaški je nogometni klub iz Hamburga odbio ponudu Real Madrida od sedam milijuna eura za Nizozemca Rafaela van der Vaarta. koji je za Hamburg ugovorom vezan još dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 26.07.2008.

    Ajde Mamicu smrade,vadi lovu i kupuj...

  • mate18 26.07.2008.

    tooo Barney...dobro si reka.....van der vaart je stvarno fenomenalan igrac.....

  • Barney 26.07.2008.

    jel to onaj igrac za kojeg su rekli da je druda opcija za pojacanje u veznome redu ako propadne transfer sa C. Ronaldom???.. Za Ronalda su nudili milijune i milijune...ne znam tocno koliko jer glava boli od tih cifri ali oko 80-90 milijuna je bilo u igri a za Van der Vaarta su ponudili SAMO 7 milijuna...pa kak ih nije sram???...ako ovi u HSV-u i malo mucnu glavom takvog igraca se ne pusta ispod 20-25 milijuna...ako je Mamic dobio 22 milijuna za Modrica mogu i oni za Van der Vaarta...decko je fantastican igrac i vjerujem da ako dodje u Real da ce mu cijena skocit barem jos za 10 -15 milijuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare