To je to što me zanima!

'Htjeli smo dati gasa, ali pedala je propala. Nismo imali snage'

Mogu pohvaliti dečke, dali sve od sebe i čestitam im. Mate Šunjić je bio igrač utakmice. Čestitke mu na izvedbi, pohvalio je golmana 'kauboja' izbornik Horvat
Vidi originalni članak

Dobro otvaranje, dobar golman, puno lakih golova. U nastavku smo pali energetski, smanjila se rotacija radi ozljeda, tako da radi toga rezultat nije veći, započeo je nakon pobjede Hrvatske protiv Belgije (34-26) izbornik 'kauboja' Hrvoje Horvat.

'POKAZALI SMO KAKO SE BORI' Jelinić: Čim su Danci naišli na otpor i hrvatski inat, počeli su plakati. Gidsel? Ma sramota...

I dalje postoji teoretska šansa da Hrvatska prođe u četvrfinale Svjetskog rukometnog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj. Mogla bi se gledati gol razlika, ali to je sad samo teorija bez obzira na osam golova razlike.

- Htjeli smo dodati gas, ali više nije bilo benzina. Mogu pohvaliti dečke, dali sve od sebe i čestitam im. Mate Šunjić je bio igrač utakmice. Čestitke mu na izvedbi - rekao je izbornik Horvat pa zaključio:

HRVATSKA - BELGIJA 34-26 'Kauboji' uvjerljivo slavili protiv Belgije: Šunjić briljirao s čak 20 obrana, sad nam treba čudo...

- Mislim da se ne moramo nadati senzaciji i kiksu Danse. Ne treba se zavaravati. Primarni cilj je dva boda s Bahreinom i deveto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Igre u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • direktor_11 23.01.2023.

    Prevara od trenera.

  • Kompact Novi 22.01.2023.

    odakle je ovaj tip ispao?

  • korny87 21.01.2023.

    Nadam se stranom treneru. Hrvatska kasni s modernim rukometom. Ne stignemo se niti vratiti u obranu, a likovi kao Belgijanci već imaju kontru. Tek ako kontra ne uspije, tek onda idu kemijati sa zamjenama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare