To je to što me zanima!

Huligani Palacea završili u zatvoru zbog nasilja

Pet navijača engleskog Crystal Palacea osuđeno je na između dvije pol i četiri godine zatvora zbog nasilja nakon utakmice Crystal Palace-Charlton
Vidi originalni članak

Pet navijača engleskog Crystal Palacea osuđeno je na između dvije pol i četiri godine zatvora zbog nasilja i incidenata nakon utakmice Crystal Palace-Charlton prošlog prosinca. Drakonsku odluku sudac je donio jer smatra kako su petorica optuženih bili kolovođe napada na navijače Charltona na željezničkom kolodvoru na periferiji Londona nakon utakmice dva rivala. Na nesretne navijače tada je šakama i palicama nasrnulo tridesetak navijača Crystal Palacea. 'Petorka' osuđenih dobila je desetgodišnju zabranu posjeta stadionima u Velikoj Britaniji.
Clive Taylor (35) i Ashley White (21) kažnjeni su s četiri godine zatvora, Carl Thomas (40) je dobio tri godine i dva mjeseca, a Darren Bush (39) tri godine zbog nasilničkog ponašanja, dok je Andrew Spicer (38), jedini koji je priznao kazneno djelo, dobio dvije i pol godine zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • djale90 05.12.2008.

    e ovo je pravi zakon za suzbijanje huligana...ponavljam huligana...ne pravih navijača koji su došli podržat svoj klub...tako i treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare