To je to što me zanima!

Tudor nakon nereda o sucima: Ovo je kao Dinamo u Hrvatskoj

Olympiakos je slavio u Solunu kod PAOK-a 2-1 u prvoj utakmici polufinala kupa. Minutu prije kraja nastao je kaos. Tudor je usporedio Olympiakos s Dinamom
Vidi originalni članak

PAOK je izgubio kod kuće od Olympiakosa 2-1 u prvoj utakmici polufinala grčkog kupa, no dobra je vijest što nitko nije izgubio život u divljanju PAOK-ovih huligana.

Tudorov PAOK je uoči utakmice zamolio navijače da se suzdrže bacanja baklji i drugih predmeta u teren, da ne prekidaju utakmicu te da ne daju priliku savezu za kaznu i uskraćivanje igranja u finalu kupa.

Navijačima je to ušlo na jedno uho, izašlo na drugo. Već uoči početka utakmice velika bakljada, a mnoge bengalke završile su na terenu ili blizu njega.

PAOK je poveo preko Roberta Maka u 9. minuti. Esteban Cambiasso zabio je za 1-1 u 27. minuti, a David Fuster utišao je Solun u 57. minuti susreta. Minutu prije kraja jedini strijelac za PAOK dobio je drugi žuti karton i počelo je divljanje domaćih navijača.

Prvo su pogodili Olympiakosovog trenera Marca Silvu bocom vode u lođe. Sudac je prekinuo utakmicu, a navijači PAOK-a to su popratili bakljama, raketama, stolicama i svime što im se našlo pod ruku.

Stotine policajaca jedva je uspostavilo red.

Uzvratna utakmica je u Pireju, ali pitanje je hoće li se uopće odigrati.

Tudor se žali na suce: Ovo je kao Dinamo u Hrvatskoj

Ne osjećam se kao da smo izgubili utakmicu. Osjećam se kao da smo pobijedili. Ako grčki nogomet želi napredovati, nešto se mora promijeniti, rekao je Igor Tudor nakon utakmice i pojasnio:

- Obično treneri ne komentiraju suce, ne znam zašto je to tako, pa i oni su dio igre. Danas se netko želio igrati boga. Ovo je kao šala. Zabavljali su se s nama. Grčki savez? Isto je u Hrvatskoj s Dinamom. Tamo je Dinamo, a ovdje Olympiakos.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Mata iz inata zvan Texas 04.03.2016.

    Neumjesan komentar kakve veze ima Dinamo s grcima ne razumin. A ovi paok mi izgledaju kao stoka malo zesca.

  • 03.03.2016.

    Mislio sam da će se opametiti u inozemstvu...

  • Josip Joe Milovich 03.03.2016.

    Bome ih je dobro izvrijeđao

Komentiraj...
Vidi sve komentare