To je to što me zanima!

Huligansko divljanje: Navijače Aberdeena napali u Mostaru

Navijači Aberdeena u Mostaru su kako bi bodrili svoju momčad u 2. pretkolu Europske lige protiv Širokog Brijega, a mediji u BiH pišu kako su huligani navijači Veleža
Vidi originalni članak

Desetak huligana, za kojima traga policija napala je sinoć kamenjem, bocama i bakljama u starom dijelu grada Mostara skupinu navijača škotskog nogometnog prvoligaša Aberdeena od kojih su trojica zadobila tjelesne ozljede, potvrdili su u četvrtak za HINA-u iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

- Skupina od desetak mladića bez ikakvih navijačkih obilježja kamenjem, bakljama i bocama napali su goste, navijače FC Aberdeena u ugostiteljskom objektu Black Dodge Pub u starom dijelu grada u Onešćukovoj ulici - rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Marić je pojasnio kako su trojica navijača, državljana Velike Britanije, zatražila liječničku pomoć zbog posjekotina u predjelu glave, ekstremiteta i tijela. Nakon napada, huligani su pobjegli s mjesta incidenta.

- Za nas su to huligani za kojima mi tragamo - naveo je Marić.

Navijači Aberdeena doputovali su u Mostar kako bi bodrili svoju momčad u uzvratnom susretu 2. pretkola Europske lige protiv momčadi Širokog Brijega na stadionu Pecara koji je na rasporedu od 20.45 sati.

Mediji u Mostaru objavili su i fotografije s društvenih mreža na kojima su ozljeđeni navijači Aberdeena, a za ovaj incident se optužuju navijači mostarskog Veleža.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • obama terorist 20.07.2017.

    Nisu to Skotski navijaci...to su bal***

  • jure007 20.07.2017.

    Napali ih Veležovi navijači ,iskompleksirani jadnici čiji je klub doživio dno dna ... najgore sto sada misle ljudi po svijetu da su to uradili navijači Zrinjskog ili Širokog ,a ne balije s lijeve strane

  • Joker123 20.07.2017.

    ma sramota, Škoti su nadaleko poznati ka odlični gosti srdačni simpatični itd, užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare