To je to što me zanima!

Hulk se oženio s nećakinjom svoje bivše žene - zbog vize!

Prije tri mjeseca brazilski napadač Hulk (Shangai SIPG) šokirao je javnost vezom sa nećakinjom svoje bivše supruge, Camilom Angelo. Hulk i Camila već su i oženjeni, zbog ljubavi i kineske vize
Vidi originalni članak

Igrao je za Porto i Zenit, sad je u Šangaju. Igrao je i za brazilsku reprezentaciju, a već sama ta činjenica govori da se radi o nogometnoj klasi i svjetski poznatom sportašu. Givanildo Vieira de Souza, cijelom svijetu poznatiji kao - Hulk (33).

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U srpnju 2019. na naslovnice je dospio zbog rastave sa suprugom Iran Angelo (33) nakon 12 godina braka i troje djece. Rastava, posebno kada su i djeca upletena, tuga je sama po sebi, ali Hulk je 'uspio' napraviti korak niže.

Brazilac je: započeo vezu sa nećakinjom svoje bivše supruge. Camila Angelo je samo dvije godine mlađa od svoje tete, a za svojim je nekadašnjim stricem otišla i u Kinu. Hulk je sada napadač u kineskom klubu Shangai SIPG, sa sunarodnjakom Oscarom (godinama igrao u Chelseaju).

Ono što je u prosincu 2019. započelo kao skandal i afera danas se pretvorilo u brak. Kineski mediji javljaju, a južnoamerički potvrđuju da iza objava na Instagramu stoji nova činjenica: Hulk i Camila sada su bračni par.

Ne događa se baš često da itko izgovori 'U braku sam s tetkinim bivšim mužem' ili ' Oženio sam se s nećakinjom bivše žene', ali Camila i Hulk su nekako 'uspjeli' uletjeti i u takvu priču.

Čak su prijateljima i znancima rekli kako su oni ozbiljni i zreli ljudi i da nikako ne bi srljali u brak nego su to napravili zato da Camila dobije kinesku vizu koja joj slijedi automatizmom ako joj suprug (a ne dečko) ima radnu vizu u Kini. Mladenci... Nek' je sa srećom.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • blue_devil006 25.03.2020.

    Kaj mu sve vrijedi kad je fekalija od covjeka!

  • mihic82 25.03.2020.

    Isti clanak 8 varijanta

  • el damp lac 24.03.2020.

    Hulk igracina samo takva

Komentiraj...
Vidi sve komentare