To je to što me zanima!

'Humani' Ogi okupio suigrače na malonogometnom turniru

Ognjen Vukojević s još sedam vatrenih nastupit će danas na humanitarnom malonogometnom turniru u Bjelovaru kojeg je igrač sam organizirao u rodnom gradu
Vidi originalni članak

Ognjen Vukojević s još sedmoricom reprezentativaca zaigrat će u Bjelovaru na humanitarnoj malonogometnoj utakmici protiv domaćeg sastava. 

Vukojević je upravo u svom rodnom gradu organizirao humanitarnu utakmicu 'Humane zvijezde' kako bi prikupili sredstva za Dječji odjel bjelovarske bolnice. Pozivu su se odazvali Kelava, Srna, Vrsaljko, Šimunić, Vida, Badelj, Vukojević, Eduardo, Vugrinec i Maras!

Na turniru bi trebao nastupiti i Sammir, ali nije sigurno kada će se Dinamov igrač vratiti iz Brazila.

- Nisam uspio mobitelom dobiti Sammira, negdje je u Brazilu. A moj kum Eduardo iz Brazila se vraća baš u nedjelju, sletjet će u Zagreb u podne, a već će u 19 sati biti na bjelovarskom parketu. Kapetan će biti, dakako, Darijo Srna, kao i u reprezentaciji. Bit će to pravi spektakl u Bjelovaru! Moj grad nije nešto slično doživio od 1972. godine kad su rukometaši Partizana bili europski prvaci - najavio je Vukojević.

- Bit će to pravi spektakl, kakav Bjelovar ne pamti! Danima se traži ulaznica (cijena je 20 kuna), uvjeren sam da će dvorana biti premala da primi sve one koji bi željeli vidjeti ovaj show. Dvora može primiti samo 2000 gledatelja. Želio bih zahvaliti predsjedniku Bjelovarsko-bilogorskog županijskog nogometnog saveza Slavku Prišćanu koji nam je pomogao u organizaciji priredbe - dodao je reprezentativac koji priznaje kako nije imao nikakvih problema u okupljanju momčadi u koju su se svi spremno odazvali.

Osim zarade od prodaje ulaznica, Dječjem odjelu bjelovarske bolnice svoje će proizvode i novčane priloge donirati i brojni sponzori ovog malonogometnog spektakla.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NikolaBukvić_1 09.01.2012.

    u srijedu ja i moja ekipa idemo na turnir ,isto malonogometni..mozete i to napisati,uopče nije problem..:))

  • boww 08.01.2012.

    mali kovačić je bio umjesto vrsaljka.bilo je lijepo vidjeti te dečke u bjelovaru.bravo ogi i čestitam dečkima što su došli...svaka vam dala!!!!pozzzz

  • hrvatskininja 08.01.2012.

    ljepo, treba takvog nečeg češće u bjelovaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare