To je to što me zanima!

Hummels s balkona skače u bazen, izbornika to ne brine

Mi nismo policija da lovimo što naši igrači objavljuju na društvenim mrežama. Mats obično razmisli o vlastitim potezima, rekao je menadžer 'elfa' nakon što je vidio Matsov skok
Vidi originalni članak

Njemačka reprezentacija priprema se za kvalifikacijske dvoboje protiv Češke i Norveške, a malo je pozornost s utakmica skrenuo Mats Hummels koji se na društvenim mrežama pohvalio skokom s balkona.

I dok su se pratitelji uglavnom zgražali zbog skoka jer tvrde da se mogao ozlijediti, iz njemačke reprezentacije ne žele previše o toj temi.

- Dobro da nije skočio na glavu... Ali, mi nismo policija da lovimo što naši igrači objavljuju na društvenim mrežama. Igrači znaju da su odgovorni za ono što objavljuju na društvenim mrežama. Mats obično razmisli o vlastitim potezima - kaže menadžer 'elfa' Oliver Bierhoff.

Hummels će konkurirati za utakmice protiv Češke i Norveške, ali izbornik Joachim Löw zato ne može u prvoj utakmici računati na Samija Khediru.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SilikoniralaSiSe 01.09.2017.

    Skočio s 5 metara i 330 000 pogleda,ove male budale od 14-15 godina tu na stjenama gdje se znam okupati skaču sa 25-27 metara,ja sam se jednom popeo usro sam se ko pi**a samo sam molio Boga da ne padnem kada sam se počeo pažljivo spuštati.Vidio bi tebe Hummels i izbornika što bi ti onda reko.

  • patos 31.08.2017.

    Na video zapisu se jasno vidi da skace iz bazena na balkon

  • tko nije lud nije normalan 31.08.2017.

    Mene na Masleničkom mostu zapljusnulo od njegovog skoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare