To je to što me zanima!

Hvala i doviđenja: Zverev zbog psa i golfa otkazao Lendlu...

Njihova suradnja tako je okončana za nešto manje od godinu dana, a najveći uspjeh koji je Nijemac ostvario pod trenerskom palicom Lendla bila je pobjeda na finalu ATP Mastersa u Londonu 2018.
Vidi originalni članak

Njemački tenisač Alexander Zverev (22), trenutačno peti tenisač svijeta, odlučio je prekinuti suradnju s trenerom Ivanom Lendlom (59).

Ovu odluku mladi Nijemac je donio neposredno uoči početka ATP turnira u Hamburgu. Zverev je već duže vrijeme bio nezadovoljan trenerskim sposobnostima češko-američke teniske legende. O svemu je javno progovorio nakon ispadanja na startu Wimbledona.

- Ponekad mi Lendl tijekom treninga prepričava kako je igrao golf, a dobio je i novog psa. Glavne su mu teme golf i njegov pas - kazao je Zverev.

Ni godinu dana

Lendl, koji je tijekom karijere osvojio 94 turnira pri čemu osam Grand Slam naslova, sve je demantirao.

- Vjerujem u Saschu, koji je još uvijek vrlo mlad. Mislim da može postati izvanredan igrač, ali se trenutačno bavi nekim problemima izvan tenisa, što onemogućuje rad s njim - rekao je.

Njihova suradnja tako je okončana za nešto manje od godinu dana, a najveći uspjeh koji je Nijemac ostvario pod trenerskom palicom Lendla bila je pobjeda na finalu ATP Mastersa u Londonu 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.07.2019.

    Je ga unazadio!

  • dottie 26.07.2019.

    O kome je rijec na kraju? O Saschi Zverevu ili njegovon bratu Alexanderu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare