To je to što me zanima!

'Hvala Mario! Tvoj Slavonski Brod ti zahvaljuje na svemu...'

'Brod za Mandžu, Mandžo za Brod' slogan je koji ovih dana kruži cijelom Hrvatskom. Pokazao je naš Mario koliko mu znači njegov rodni grad, a građani sada daju sve od sebe da mu zahvale
Vidi originalni članak

Vijest o tome kako je Mario Mandžukić zavrtio rundu i pivom u vrijednosti 25 tisuća kuna počastio sve koji su u brodskoj Tvrđavi gledali četvrtfinalnu utakmicu Vatrenih protiv Rusije, brzinom svjetlosti je obišla svijet. Pisali su o tome The Sun, ESPN, Daily Mail, Mirror...

MANDŽO POZVAO 'RUNDU' Mario Mandžukić s 25 tisuća kuna častio sugrađane pivom

Nakon velike pobjede protiv Engleza u polufinalu, 'Super Mario' nije ispuštao iz ruku hrvatsku zastavu na kojoj je pisalo Slav. Brod.

Grad je nakon odlučujućeg gola našeg heroja doslovno gorio, a koliko su Brođani ponosni na svog Mandžu pokazali su u četvrtak.

Na krov zgrade Holdinga Đuro Đaković, Brođani su izvjesili veliki transparent na kojem piše 'Hvala Mario', prenosi Radio Slavonija.

Kako je izgledalo postavljanje transparenta, pogledajte u videu:

Osim toga, Mario Mandžukić proglašen je za počasnog građanina Slavonskog Broda. To je 'titula' koju dobivaju osobe zaslužne za stvaranje i promicanje vrijednosti, položaja i ugleda grada Slavonskog Broda, za dugogodišnju suradnju i potporu na unapređivanju potreba grada i građana te izuzetan doprinos razvoju grada ili pojedinih njegovih djelatnosti.

- S ponosom svi naši građani, Gradska uprava i ja osobno, možemo reći da je Mario Mandžukić i počasni građanin grada Slavonskoga Broda, izvrstan sportaš i još bolji čovjeka s velikim srcem zlatnoga sjaja. I kao što sam to i ranije rekao u nama će uvijek imati prijatelje i podršku. Povelja počasnog građanina zasluženo je i javno odavanje priznanja njegovoj nepobitnoj povezanosti i ljubavi prema gradu i sugrađanima koji su mu uvijek u mislima, u trenutcima najveće sreće i veličanstvenih uspjeha, a njegovo ime naslijeđe je i uzor budućim mladim generacijama. Dodao bih da ćemo našega Marija dočekati u njegovu rodnom gradu s ponosom i dostojno kako priliči njegovoj veličini izvrsnog sportaša i čovjeka s velikim srcem - rekao je gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara ovom prigodom.

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • BernySinara Wesker 13.07.2018.

    svaka mu cast stvarno lijepo od njega

  • tetavegeta75 12.07.2018.

    Hvala Mario ♥ Tvoja Slavonija je uz tebe ☺

  • 12.07.2018.

    Mandžukić, legenda.. veliko srce.. ☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare