To je to što me zanima!

'Hvala vam na ovoj šansi': Toni Kukoč opet u Hajduku

Ispričavam se svim navijačima Hajduka i Upravi na čelu sa predsjednikom Perošem, rekao je mladi Kukoč nakon povratka iz Saturna
Vidi originalni članak

Talentirani junior Toni Kukoč bez dozvole čelnika Hajduka otišao je na probu u ruski Saturn. Probu je prošao, dogovorio sve detalje ugovora, no Hajduk ga nije pustio. Shvativši pogrešku vratio se na Poljud, gdje su mu obećali novu priliku.
- Ispričavam se svim navijačima Hajduka i Upravi na čelu sa predsjednikom Perošem. Učinio sam veliku glupost, bez dopuštenja kluba otišao sam na probu u Saturn na preporuku pomoćnog trenera Bruna Akrapovića i Siniše Brzovića i sada mi je žao zbog toga - rekao je standardni lijevi bočni igrač druge momčadi Hajduka i dodao kako zahvaljuje čelnicima Hajduka na razumijevanju.
- Razgovarao sam sa ljudima iz Uprave Hajduka, imali su razumijevanja za mene i jako sam ponosan što su mi dali novu priliku. Stipendijski ugovor me s Hajdukom veže do 30. lipnja i ovo je za mene novi moment. Učinit ću sve da svima pokažem kako sam kvalitetan igrač za prvu momčad Hajduka. Nikoga se ne bojim i uvjeren sam da ću u lipnju zaslužiti profesionalni ugovor i da ću na jesen postati prvotimac Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dumont 666 21.03.2009.

    ko si lepo ti??

  • Hrc_dinamo 21.03.2009.

    toni kukoč,ak ne zbog nogometa uspjet će zbog imena :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare