To je to što me zanima!

I Badelj otpao za Švicarsku: Slomio kost lijevog zapešća

Nakon Iličevića, Bubnjića, Kranjčara i Benka, za prijateljsku utakmicu sa Švicarskom u srijedu otpao je i Milan Badelj, koji je stradao na utakmici HSV-a
Vidi originalni članak

Nevolje po igrače hrvatske reprezentacije uoči prijateljske utakmice sa Švicarskom u srijedu nastavile su se i danas, a novi u nizu koji je otpao za susret je Milan Badelj, piše službena stranica HNS-a.

Veznjak HSV-a pridružio se Iličeviću, Bubnjiću, Kranjčaru i Benku, koji su otpali s popisa putnika za St. Gallen zbog ozljede ruke. Badelj je slomio kost zapešća na lijevoj šaci za vrijeme utakmice Hamburgera i Werdera te mu je liječnički tim imobilizirao šaku. Naknadno će odlučiti o tretmanu i mogućoj operaciji.

Na popisu su 22 igrača, a u Švicarsku putuje 18 igrača.

Popis reprezentativaca za Švicarsku

  • Golmani: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco)
  • Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Šime Vrsaljko (Genoa), Ivan Strinić (Dnipro), Hrvoje Milić (Rostov)
  • Vezni igrači: Ivan Rakitić (Sevilla), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Perišić (Wolfsburg), Mateo Kovačić (Inter), Mate Maleš (Rijeka), Ognjen Vukojević (Dynamo Kijev)
  • Napadači: Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Hull City), Ante Rebić (Fiorentina)
Idi na 24sata

Komentari 14

  • UsTaSa_3 02.03.2014.

    pa nije to peh, nes ti badelja, iamamo takvih sto u nasoj ligi, nepamtin njegovu dobru utakmicu, ovo je pojacanje za reprezentaciju

  • kikimanitu 02.03.2014.

    Ovaj Badelj je prijevara stoljeća nikad dosad nije odigrao za pamtit bezveze.

  • strmi007 02.03.2014.

    Valjda će za SP svi biti zdravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare