To je to što me zanima!

I Balotellijev brat pristigao na Otok: Enoch na probi u Stokeu

Mlađi brat napadača Manchester Cityja Maria Balotellija oduševio je na probi u premierligašu Stoke Cityju. Enoch bi trebao preseliti na Otok i to u bratovu kuću
Vidi originalni članak

Čini se kako će engleskim travnjacima od sada trčati još jedan iz obitelji Balotelli. Mlađi brat nogometaša Manchester Cityja pridružio mu se na Otoku.

Enoch Barwuah (19), kako prenosi Daily Mail, priključio se rezervnoj momčadi Stoke Cityja s kojom je zaigrao protiv West Bromwich Albiona. Susret je završio neriješeno, 0-0, a mladi je nogometaš svojim nastupom oduševio čelnike kluba.

Balotelli junior, kako su komentirali iz engleskog kluba, ima vrlo dobru tehniku, a i njegovo je ponašanje u svakoj prilici bilo besprijekorno.

- Dobar je on dečko, poput nebrušenog dragog kamena, treba ga još malo oblikovati i dovesti u red. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati - rekao je Dave Kevan, vodeći čovjek Stokeove omladinske škole.

Enoch bi se trebao preseliti kod brata u Manchester i to je jedino što kod mladog talenta brine njegovog novog trenera Tonyja Pullsa. 

Stručnjak na klupi Stokea boji se da bi stariji brat sa svojim čestim nepodopštinama mogao loše utjecati na njegovu novu nadu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sosqe 09.12.2011.

    hahhahaah ajme boze mili..engleska ce gorjeti..jedan balloteli je puno al dva eee...haha koji likovi ludi

  • grbinho. 09.12.2011.

    braća bez gaća hahahaha balotelli kraljina

  • holsten 09.12.2011.

    jos jedan iz obitelji Balotelli??? wtf??? o cemu ova novinarka pise?? pa samo su maria dali na usvajanje obitelji balotelli kada je imao 3 goodine... a ovaj mladji je odrastao s pravim (bioloskim) roditeljima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare