To je to što me zanima!

I Barcelona želi u SEHA ligu: Bila bi to najjača liga svijeta...

Barcelona je pokazala interes za SEHA ligu. Španjolska liga je sve slabija, a ako Mađari, Slovenci i Poljaci dođu, bila bi to najjača liga svijeta, rekao je Ančić
Vidi originalni članak

Uz Poljake i Mađare SEHA liga sljedeće bi godine mogla biti i jača za Barcelonu. Tu je vijest potvrdio glavni menadžer Zagreb CO-a Ante Ančić.

Ančić je u petak bio na sastanku s menadžerom Barcelone Xavierom Callaghanom, a glavna tema bio je upravo ulazak Katalonaca u regionalnu ligu.

- Barcelona je pokazala interes za SEHA ligu. Španjolska liga je sve slabija, osjeća se kriza, a ako Mađari, Slovenci i Poljaci dođu u SEHA ligu, bila bi to najjača liga svijeta - rekao je Ančić.

SEHA liga od sljedeće sezone kao glavnog sponzora dobiva ruskog naftnog diva Gazprom. Rusi će u ligu uložiti 1,5 milijuna eura.

Tako bi sljedeće godine zagrebaši u ligi mogli igrati između ostalog protiv Barcelone, Kielcea, Celja, Veszprema i drugih jakih momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kristofor_kolumbo 18.02.2013.

    Barcelona gostuje u Nasicama. xD

  • daljinac 17.02.2013.

    naravno da bi bila najjača liga na svijetu jer je i jedina liga u rukometu.nigdje se rukomet niti ne igra osim u par država u europi !

  • nikluk20 17.02.2013.

    odlična regija, slovenija mađarska poljska i onda skok do španjolske...eh ...do kuda je to došlo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare