To je to što me zanima!

I. Bišćan: Nije idealno, ali mi moramo sve pobjeđivati

Znam puno u Salzburgu, znam da su puno uložili u momčad. Ali na redu je Pjunik. Prvo moramo njih proći, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić
Vidi originalni članak

Nije idealno, ali još se ne bavim time, još sam koncentiran na Pjunik. Dobili smo jednog od jačih protivnika. To je dobro. Ja u igračkoj karijeri ništa nisam lako postigao, za sve sam se borio sve je bilo teško. Nisam preskočio ni jednu stepenicu. Možda je to dobro za nas, priča Kruno Jurčić. Očekuje da prođe Salzburg bez obzira na loš rezultat u prvoj utakmici.
- Znam puno u Salzburgu, znam da su puno uložili u momčad. Na redu je Pjunik. Bit će lakše kod kuće. Izbjegavao sam novine, ali kao da nismo bili na istoj utakmici i 40 puta ušli u 16 metara. Zato je ušao Kramarić - kaže Jurčić. Spomenuo je i zamjenu domaćinstva zbog koncerta U2-a na Maksimiru. Trener bi volio uzvrat igrati na svom stadionu bez obzira na sve.
- Ne bih htio mijenjati domaćinstvo.
Kapetan Dinama također je rekao da su izvukli najtežeg protivnika.
- Nije baš idealan ždrijeb, ali naš cilj je minimalno Europska liga, a zato moramo sve pobjeđivati. Ždrijeb je malo teži. Nismo zadovoljni rezultatom protiv Pjunika, ali igrali smo dobro. Ostali smo dužni, ali smo osjetili protivnika i u uzvratu nećemo dopustiti iznenađenje - obećao je Bišćan.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ADI_BARCA_DINAMO 17.07.2009.

    moze li mi neko objasniti ova predkola,,, sta poslije 3 pretkola,, i otkud obo nesto parovi prvaka i parovi ne prvaka,,,,

  • user_36499 17.07.2009.

    biščan je iskren čpvjek stvarno;i realan!

  • Trollaš_me 17.07.2009.

    svaka cast biscanu, ima zavidnu karijeru....ali mu nikad nebudem oprostil kaj je repku napustil....

Komentiraj...
Vidi sve komentare