To je to što me zanima!

I Bjelica u akciji: Doniram tri monografije Osijeka za Palčiće

Svi za Palčiće. Doniram tri monografije NK Osijeka i posvećujem/potpisujem trojici koji ponude najviše za njih i uplate na račun Udruge, napisao je bivši trener Dinama...
Vidi originalni članak

Humanitarna akcija 'Vratimo Palčiće u Petrovu' ujedinila je Hrvatsku. Udruga “Dinamo to smo mi” pokrenula ju je za pomoć Klubu roditelja nedonoščadi “Palčići” i nabavku potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, kamo su nakon potresa u Zagrebu vraćeni.

U toj akciji aktivirali su najbolje hrvatske sportaše diljem Hrvatske, Europe i svijeta s kojima uskoro pokreću veliku akciju humanitarne tombole.

Otvorili su na Facebooku grupu kako bi ljude obavijestili o svim informacijama, no grupa se pretvorila u 'trgovinu' sportskih rekvizita. Brojni korisnici su na aukciju stavili dresove, šalove, karte, a sav novac uplaćuje se na račun 'Palčića'. U akciju su se uključili brojni ljudi, sportaši, političari. Mario Mandžukić je Udruzi pomogao donacijom, a u sve se uključio i bivši trener Dinama Nenad Bjelica koji je na aukciju stavio tri monografije NK Osijeka.

- Svi za Palčiće. Doniram tri monografije NK Osijeka i posvećujem/potpisujem trojici koji ponude najviše za njih i uplate na račun Udruge. Početna cijena je 100 kn, akcija traje do 3. svibnja u 12 sati - napisao je Bjelica u grupi Vratimo Palčiće u Petrovu. 

Najveća ponuda zasad iznosi 600 kn, ali ne sumnjamo da će taj iznos biti puno veći obzirom na to da je objava stavljena prije sat vremena, a rok za ponude je do 3. svibnja.

Inače, Bjelica je rođen u Osijeku, a za bijelo-plave je kao veznjak igrao četiri godine u dva navrata.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • krkonosebeskidi 03.05.2020.

    Boze me sacuvaj ovog lika antipatican lik nemogu ga nikako Dinamu se samo po sebi sve poslozilo bio on ili neko drugi da je doso u to vrijeme isto bi dinamo postigo navijam za Hajduk ali Dinamu uvijek zelim uspjeh u Evropi

  • JohnnyBravo 02.05.2020.

    Dobio preko milju eura otpremnine, zaradio tko zna koliko... Donira 3 knjige? Imamo škrticu stoljeća.

  • Trump Jong Un 01.05.2020.

    Sad će ZM donirat iz Međugorja članove odbora koji klimaju po njegovom naređenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare