To je to što me zanima!

I bujne tete na Oktoberfestu prate Croatiju iz Zmijavaca!

Ostatak Hrvatskog nogometnog Kup igra se u srijedu, a sve utakmice 1/16 finala Kupa na rasporedu su od 15.30 sati u srijedu. Jedino se utakmica između Varaždina i Cibalije igra u 18
Vidi originalni članak

Pisali smo o NK Borcu iz Imbriovca koji dočekuje Dinamo, a sada nas je oduševila još jedna priča vezana za Hrvatski nogometni kup. Naime, danas je od 15.30 sati na rasporedu utakmica još jednog niželigaša protiv prvoligaša. Riječ je o NK Croatia Zmijavci i Slaven Belupu. Pogađate, NK Croatia je iz - Zmijavaca.

Zmijavci su općina nedaleko od Imotskog, a broje oko 2000 tisuće stanovnika na površini od 14 kilometara kvadratnih. Kao i svaka manja sredina u Hrvatskoj, i oni imaju svoj klub. Osnovan je 1974. godine, a originalno se zvao NK Kujunđuša. Od 1991. nosi sadašnji naziv, klub je član 3. HNL- Jug, a njihovi navijači popularno nose naziv "Noćni Jahači".

Klub ima i svoje igralište pod nazivom ŠRC Marijan Šuto "Mrma", a Slaven će dočekati pakleno grotlo 1000 najvećih pristalica NK Croatije iz Zmijavaca.

U susret utakmici, pokazalo se da Croatia Zmijavci ima navijače diljem svijeta tako su lijepe tete na Oktoberfestu rado pozirale sa šalom opakog protivnika Slavena.

- Danas je na Oktoberfestu u Münchenu razvijen šal Croatie i uz poprilične količine piva objašnjeno im je da se u srijedu igra jedna zanimljiva utakmica u srcu Imotske krajine - stoji pod slikom u opisu.

A da bujne tete nisu jedina podrška slavnoj Croatiji pokazali su i engleski policajci koji su rado razvili šal preko svojeg službenog vozila. Kakva romantika...

Apotekari, imate li lijeka?

Ako ste mislili da će se Slaven samo prošetati Zmijavcima... e pa grdno ste se zeznuli! Croatia je u prethodnom kolu Kupa pobijedila NK FEŠK Feričanci s visokih 7-1, a nakon toga pali su i nogometaši NK Mračaj Runovići identičnim rezultatom.

Doduše, u potonjoj utakmici radi se o veteranima, ali to je samo dokaz da klub raspolaže klasom na svim razinama!

Čeka nas uzbudljivo popodne na uzavrelom ŠRC Marijan Šuto "Mrma".

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Mthesecond 20.09.2017.

    Uff...Oktoborfest tete...Tko ih nebi poželio na svojoj strani :)))

  • No pasaran! 20.09.2017.

    Klub se prije zvao Kujunđuša a stadion se zove Mrma! :D

  • zoazoa11 20.09.2017.

    Daleko je croatia od neozbiljne ekipe...nemojte se iznenadit rezultaton

Komentiraj...
Vidi sve komentare