To je to što me zanima!

I Cico Kranjčar kod šeika: Ide u Dohu i bit će trener Al-Ahlija

Cico potpisao je s klubom iz Dohe ugovor na dvije godine. Al-Ahli je najstariji katarski nogometni klub, a predsjednik je poznat po niskom pragu tolerancije
Vidi originalni članak

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar radio je u Egiptu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Iranu, no sad će prvi put preuzeti jedan katarski klub.

- Još ću malo pričekati. U ožujku, obično, počnu smjene trenera, pa uvijek ima posla. Do tada ću se malo odmarati - rekao nam je Cico Kranjčar prije desetak dana.

No od planiranog odmora neće biti ništa. Iz Pariza, gdje je otišao vidjeti četvrto unuče, odletio je u Katar. Pregovarao je s Hajdukom, zvala ga je i Hertha, no sve je to bio “sitniš” u usporedbi s ponudom katarskih šeika. Češki trener Milan Mačala dobio je otkaz u Al-Ahliju, a Cicini uspjesi u Aziji itekako se cijene u Kataru.

Al-Ahli je najstariji katarski nogometni klub, a predsjednik Ahmed bin Hamad Al Thani poznat je po vrlo niskom pragu tolerancije. Primjerice, u 2009. godini promijenio je čak sedam trenera, od kojih su neki bili manje od mjesec dana. Kranjčar je potpisao na dvije godine

Idi na 24sata

Komentari 70

  • dazoh 10.02.2015.

    Cico voli popiti gemišt ali je uvijek bio gospodin .

  • GJURO 10.02.2015.

    Pregovarao s Hajdukom, ahahahahahahahahaha. Valjda su ga žicali da im posudi za struju....

  • strmi007 10.02.2015.

    novac riješava sve probleme

Komentiraj...
Vidi sve komentare