To je to što me zanima!

I dalje sve po starom: Zagreb i do 12. poraza zaredom u LP...

Zagreb je čak i imao prednost od 28-27 u samoj završnici, ali igrači Nantesa su napravili 3-0 i nanijeli Zagrebu 12. poraz zaredom u Ligi prvaka...
Vidi originalni članak

Rukometaši PPD Zagreba doživjeli su i dvanaesti poraz zaredom u Ligi prvaka nakon što su zaostaloj utakmici izgubili na gostovanju kod Nantesa s 28-30 (14-13). Uoči utakmice igrači i stručni stožeri oba kluba su minutom šutnje odali počast velikom Zlatku Saračeviću koji je u nedjelju preminuo u 60. godini života i ostavio ogromnu rupu u hrvatskom rukometu.

Svoj debi u drugom mandatu na klupi najtrofejnijeg hrvatskog kluba novi trener Ivica Obrvan neće pamtiti po dobrome, iako je hrvatski prvak dobio prvo poluvrijeme (14-13), početkom drugog dijela bilo je 16-13, a u samoj završnici su golom Hrstića čak i vodili s 28-27.

Figueras i Gurbindo dovode domaćine u vodstvo, dvije minute prije kraja Ristanović brani sedmerac Riveri i daje Zagrebu šansu za novi povratak, ali šut Mandića s krila brani Nielsen. Trideset sekundi prije kraja utakmice izvana pogađa Minne za konačnih 30-28 i novi poraz Zagreba. 

Prvi strijelac utakmice s čak deset golova bio je Valero Rivera, dok je šest dodao kružni napadač Adrian Figueras. Cyril Dumoulin imao je pet, a Emil Nielsen četiri obrane.

Kod zagrebaša po pet su golova postigli David Mandić i Matej Hrstić. Todor Jandrić imao je pet obrana, a jednu manje skupio je Radivoje Ristanović. 

U utakmici 13. kola EHF Lige prvaka hrvatski rukometni prvaci dočekuju mađarski Telekom Veszprem u četvrtak, 25. veljače u SD Sutinska Vrela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ante018 24.02.2021.

    Dobro su odigrali, samo nema iskustva u kljucnim trenucima, ali bolje izgleda sa Obrvanom nego sa Solom

Komentiraj...
Vidi sve komentare