To je to što me zanima!

I Ibrahimović im se naklonio: Barca je najbolja, osvojit će LP

Barcelona je uvjerljivo izborila polufinale Lige prvaka. Dvije lagane pobjede protiv PSG-a uvjerile su najboljeg igrača Parižana da im se nakloni i predvidi novi naslov
Vidi originalni članak

Barcelona je u ovom trenutku najbolja momčad u Europi. Vjerojatno će i osvojiti Ligu prvaka, rekao je Zlatan Ibrahimović nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka upravo od Barce.

Iako je već svima jako dobro poznato da Zlatan i Katalonci nisu u ljubavi nakon nesretnog rastanka, Šveđanin se ovoga puta naklonio svojim bivšim suigračima i novom treneru.

- Realno, oni su bolji od nas. Ne možete do takvog rezultata doći slučajno, u kratkom roku. Ne trebamo se lagati, bili su bolji u ove dvije utakmice - dodao je Ibrahimović.

I bez Ibrina priznanja navijači diljem svijeta mogli su vidjeti dominaciju Barce u obje utakmice. Kako je u Parizu bilo 3-1 te je sve već tamo bilo riješeno, u Barceloni su Katalonci igrali taman koliko im je trebalo. Zabili su dva gola i stali. Dovoljno za polufinale i upozorenje svima koji im se nađu na putu.

- Iza Barcelone je više od 100 godina stvaranja, tradicije... A mi smo tek na početku stvaranja nečeg velikog. Nadam se da nas neće previše razapeti kod kuće jer smo ove sezone napravili puno dobrih stvari - rekao je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi .

Idi na 24sata

Komentari 38

  • mačupiču 22.04.2015.

    pa taj lik mi vec 2 3 god to govori svaki put kad ih barca nakanta hahahaa

  • volimje 22.04.2015.

    Mandžukić i Ibrahimović, dva najzanimljivija i najsrčanija nogometaša današnjice. Nemaju ni afera s tzv. starletama, nema skandala, pa i onaj koji su htjeli namjestiti Ibri, s onim malim iz Bosne, je brzo ugušen. Volim temperamentne ljude, ljude visokog morala. A njih dvojica to jesu.

  • miris kusa 22.04.2015.

    rijeka dobra kad se sudi posteno a dinamo los kad se sudi posteno, to ti je to u evropi

Komentiraj...
Vidi sve komentare