To je to što me zanima!

"I ja sam htio izbaciti Sammira, ali iz Dinama mi nisu dopustili"

Sad je svima jasno da sam bio u pravu kad sam ga htio suspendirati, kaže Vahid Halilhodžić. Iz Dinama mu nisu dopustili da izbaci Brazilca pa ga je kaznio novčano
Vidi originalni članak

Što se to tamo događa, odmah je pitao Vahid Halilhodžić kad nam se javio.

Vaha je devet mjeseci u Maksimiru vodio veliku borbu sa Sammirom, koji je tad bio zaštićen poput endemske biljke. Nitko ga nije smio ni pogrešno pogledati jer bi gazda Zdravko odmah reagirao.

- Sad sigurno u Zagrebu pričaju kako je onaj Vaha bio u pravu. Prvi sam primijetio da Sammir ima velikih problema s izlascima. I ja sam ga htio suspendirati, ali mi to nisu dopustili - rekao nam je jučer iz Alžira bivši Dinamov trener.

Halilhodžić je dva puta kaznio Brazilca.

- Kaznio sam ga novčano, ali nažalost, nije imalo nikakva efekta. Nekoliko puta razgovarao sam s njim nasamo. Pokušao sam mu objasniti da ne smije toliko izlaziti, ali jednostavno nije slušao - kaže Vaha i dodaje:

- Jako mi je žao što je ovako sve završilo. Iznimno je talentiran i mogao je postati dobar igrač, ali nakon ovog će se teško vratiti.

Noćni provodi postali su dio Filhove svakodnevice, Vaha smatra zbog tri razloga.

- Daleko je od žene i djeteta, nije dobio poziv u reprezentaciju iako se tome nadao. A najviše je, izgleda, na njega utjecao odlazak Etta u PAOK. On mu je bio najbolji prijatelj i samo je njega slušao u svemu. Sad ne sluša nikog i zato je zapao u ove velike probleme.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • grbinho. 09.11.2011.

    najsmješniji su mi ovi što govore kako bi vaha imao sve pobjede od 1:0 ...evo pogledajte sad dinamo, nemaju nikakvu igru, gube od zadra a u eruopi su najveca sprdacina u povijesti lige prvaka...eto vam kruno jurcic kad vam vaha nevalja

  • stipe1810 08.11.2011.

    imam informacije da males gleda dovest badelja i sammira u hajduka.neznam jel to istina al to mi je reka lik blizak andabaku.

  • igorskee 08.11.2011.

    Vaha trenerčina kakvog Dinamo dugo dugo dugo nece imati više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare